Programació Antena.Neox

Dissabte, 7 setembre de 2024
06.00
Mutant busters
Inclou , , , , , , i
Infantils
Durada: 60'
07.00
VeraNeox Kidz
Inclou Pokémon i Campeones: Oliver y Benji: Emisión de los capítulos 45, 46, 47 y 48.
Infantils
Durada: 195'
10.15
Modern Family
Solo para arrepentidos
Emissió dels capítols De tal palo, tal astilla, Pillados, Bixby ha vuelto, Fiesta de princesas i Solo para arrepentidos.
Sèries
Durada: 120'
12.15
Los Simpson
Gu gu gai pan
Emissió dels capítols Jazzy y los melódicos, Moe, no Lisa, Por favor, Homer, no des ni clavo, Homer a la carrera, El Bob italiano, La niña que dormía demasiado poco, Futur-drama i Gu gu gai pan.
Sèries
Durada: 205'
15.40
Pel·lícula: Bitelchus
Un matrimoni fantasma vol espantar els nous habitants de la que va ser casa seva. Amb aquest objectiu, contracten el Bitelchus, un especialista.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Pel·lícula: Charlie y la fábrica de chocolate
Charlie Bucket, nascut en el si d'una família humil, guanya un concurs, juntament amb quatre nens més, per gaudir d'una visita a la gegantina fàbrica de xocolata de Willy Wonka. Allà, els cinc nens viuen multitud d'aventures.
Pel·lícules
Durada: 135'
19.50
Pel·lícula: Mars Attacks
La aparición de unos platillos voladores procedentes de Marte en las principales capitales del mundo hace crear expectativas sobre las intenciones de los extraterrestres. El presidente de los Estados Unidos no sabe qué hacer, aunque sus asesores militares le piden que ataque antes de que sea demasiado tarde.
Pel·lícules
Durada: 130'
22.00
Pel·lícula: Jack Ryan: Operación Sombra
Jack Ryan és un veterà de guerra que porta una doble vida com a executiu de Wall Street i agent analista de la CIA. Després de ser reclutat per la seva habilitat per interpretar dades globals, descobreix un complot meticulosament planejat per enfonsar l'economia nord-americana i sembrar el caos a tot el món, de manera que es converteix en l'únic home capaç d'impedir-ho. El Ryan s'implica totalment en l'operació, un món de sospites creixents, enganys i una violència inusitada. Atrapat entre el negociador oficial Harper, la seva xicota a l'ombra Cathy i un inquietant oligarca rus, el Ryan ha d'enfrontar-se a una nova realitat en la qual no pot refiar-se de ningú i en què el destí de milions de persones depèn del fet que descobreixi la veritat. Ràpidament, es veu arrossegat a una cursa on sempre ha d'anar diversos passos per davant de tots els altres.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.00
Pel·lícula: Cuando hierve la sangre
Durante la Segunda Guerra Mundial, soldados americanos e indígenas en la jungla de Birmania son la única fuerza que lucha por detener el avance de 40.000 japoneses. Mientras tanto, el oficial al mando mantiene un tórrido romance con una dama.
Pel·lícules
Durada: 140'
02.20
Pokerstars en vivo
Altres
Durada: 30'
02.50
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 40'
03.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 150'