Programació La 2

Dissabte, 7 setembre de 2024
06.00
Las rutas D'Ambrosio
Almería, arena, desierto y vaqueros
El xef Gonzalo D'Ambrosio viatja a Almeria per descobrir que l'àloe vera i els cactus tan característics d'aquest paisatge també tenen el seu lloc al plat.
Documentals
Durada: 50'
06.50
Las rutas D'Ambrosio
Valencia, el levante acogedor
El xef Gonzalo D'Ambrosio viatja fins a la Comunitat Valenciana per conèixer com combinen tradició i innovació. A l'Oceanogràfic de València, el programa aprèn com és la dieta dels animals.
Documentals
Durada: 55'
07.45
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 15'
08.00
Los conciertos de La 2
Úbeda: ORTVE Eschenbach. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
El escarabajo verde
Al borde del abismo (I)
El programa duu a terme, en col·laboració amb diferents televisions públiques d'Europa, un rodatge especial per donar a conèixer exemples de recuperació europeus. Durant tres capítols, l'espai viatja pel continent per conèixer històries d'èxit i veure treballs i estudis fets amb la finalitat de recuperar espècies que es troben en perill d'extinció.
Altres
Durada: 35'
10.10
Pel·lícula: Cantábrico. Los dominios del oso pardo
Al nord de la península Ibèrica, una imponent serralada de més de 400 quilòmetres s'aixeca com una gran barrera paral·lela a la costa del mar que porta el seu nom, el mar Cantàbric. A l'altre vessant, la serralada Cantàbrica es presenta plena de gorges i boscos continentals estrets de faigs, roures i castanyers. La influència càlida del mar ha determinat un clima amb moltes precipitacions que ha originat muntanyes de vegetació exuberant. És el lloc perfecte per acollir un gran nombre d'animals i altres formes de vida que hi cohabiten des de temps immemorials.
Pel·lícules
Durada: 95'
11.45
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
11.55
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Altres
Durada: 55'
12.50
Vuelta Ciclista a España
Vintena etapa, de 172 quilòmetres. Etapa clau de la Vuelta, amb set ports puntuables. Després d'ascendir el Puerto de Las Estacas de Trueba, la cursa entra en territori càntabre i afronta diverses ascensions abans de tornar a la província de Burgos pel Portillo de Lunada. Portillo de la Sía i Puerto de Los Tornos continuen sumant duresa en una jornada que té la cirereta final al Picón Blanco, el jutge final de la cursa. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 190'
16.00
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 50'
16.50
Grandes documentales
Inclou Animales con cámaras: Océanos: El programa se submergeix en l'oceà per descobrir si els taurons poden protegir els esculls de corall i què fan les tortugues al mar.
Documentals
Durada: 50'
17.40
La carrera de la vida
Los grandes felinos
El lleó, el guepard, el lleopard, el puma i el tigre. Totes i cadascuna de les espècies de grans felins tenen les seves pròpies forces i les seves vulnerabilitats. No obstant això, cada gran felí nascut en la naturalesa que sobreviu fins a la maduresa és un guanyador en la cursa de la vida.
Documentals
Durada: 25'
18.05
Panteras
Leopardo. El felino todoterreno
Per documentar el lleopard, el felí amb més distribució al món, Unai Canela i el seu pare han d'emprendre diversos viatges. D'una banda, van a Sri Lanka, on s'endinsen en les espesses selves buscant el seu objectiu. De l'altra, visiten de nou l'Índia i l'Àfrica, el Kalahari i les sabanes de Kenya i Tanzània.
Documentals
Durada: 35'
18.40
Hundidos
Coila
El Carlos i el seu equip s'introdueixen en el món dels espies durant la Primera Guerra Mundial per investigar la història del Coila, un vaixell de càrrega britànic enfonsat per un torpede alemany el 1917.
Documentals
Durada: 50'
19.30
La nueva luna del Apolo
Documental que commemora el 50è aniversari de l'històric allunatge de l'Apollo 11.
Documentals
Durada: 55'
20.25
Explorando la India con Bettany Hughes
El sur
Al sud de l'Índia, la professora Bettany Hughes s'endinsa en una ciutat abandonada amb 500 anys d'antiguitat.
Documentals
Durada: 45'
21.10
Mi casa flotante
Lacroix/Rosenstock
Ara que els seus sis fills han abandonat el niu, Allen Lacroix i Jill Gamblen volen crear una nova llar, una casa que suri al canal Annacis.
Documentals
Durada: 50'
22.00
El cine de La 2: Especiales
El Bruno i el Malik són dos amics que, durant vint anys, han viscut en un món diferent: el dels nens i adolescents autistes. A càrrec de dues organitzacions sense ànim de lucre, formen joves perquè siguin cuidadors de casos d'autisme sever. D'aquesta manera creen una associació excepcional, fora dels entorns tradicionals, per a uns personatges extraordinaris.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
La noche temática
Inclou La CIA contra Bin Laden (I) i La CIA contra Bin Laden (II)
Documentals
Durada: 100'
01.30
La epidemia silenciosa
La malaltia de Lyme és una infecció bacteriana provocada per la picada de la paparra. Als Estats Units, cada any afecta gairebé mig milió de persones, de les quals entre el 10% i el 20% no es curen. La comunitat mèdica té obert un debat ferotge entre els que sostenen que la malaltia és curable i els que creuen que pot ser crònica.
Altres
Durada: 65'
02.35
Documenta2
Inclou Los últimos dinosaurios con David Attenborough: Una nueva evidencia: Fa 66 milions d'anys, un meteorit gegantesc va impactar contra la Terra i va acabar amb els dinosaures. Existeix una forta evidència de l'impacte de l'asteroide, però mai no s'han trobat fòssils de dinosaures morts aquell dia. En una excavació a Dakota del Nord, un grup de científics, liderats pel paleontòleg Robert DePalma, ha descobert una gran quantitat de criatures fossilitzades que podrien revelar una imatge més detallada d'aquell dia tan devastador.
Documentals
Durada: 50'
03.25
Documenta2
Inclou Los últimos dinosaurios con David Attenborough: El último día: DePalma i el seu equip desenterren el que sembla que sòn esfèrules, gotes de roca fosa i vaporitzada diminutes creades per l'impacte d'un asteroide. Un estudi més detallat revela una mota de roca que podria ser del mateix meteorit.
Documentals
Durada: 50'
04.15
Documenta2
Inclou Agatha Christie: la reina del misterio: Un gato en el palomar: Lucy Worsley explora els turmentats i poc convencionals primers anys d'Agatha Christie per descobrir els orígens del seu talent per a l'assassinat, i revela alguns secrets curosament ocults.
Documentals
Durada: 55'
05.10
Documenta2
Inclou Agatha Christie: la reina del misterio: Destino desconocido: El desembre del 1926, Agatha Christie va desaparèixer misteriosament durant deu dies. Més tard va aparèixer en un hotel i va al·legar haver perdut la memòria. Lucy Worsley aprofundeix en aquest traumàtic moment de la vida de l'escriptora i en visita els llocs clau.
Documentals
Durada: 45'
05.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'