Barça

El CDR del Barça pren forma

Primer acte. Manifest Blaugrana, Seguiment i Sang Culé, entre d’altres, van anunciar ahir que s’adhereixen al Comitè de Defensa de la República del Barça, que dissabte durà a terme una marxa contra la repressió

Un grup de socis i d’aficionats del Barça van donar a conèixer dilluns la creació del Comitè de Defensa de la República (CDR) del FC Barcelona, “per articular un espai d’acció per la democràcia, la llibertat i les institucions catalanes bastit des de la pluralitat interna innata al club i en els valors tan profundament arrelats del FC Barcelona”. Els promotors del nou CDR, que recorden que el club blaugrana sempre ha estat històricament vinculat a la catalanitat, van convidar tots els grups, penyes, plataformes i socis a adherir-se al comitè, un crida a la qual ja van respondre ahir positivament Manifest Blaugrana, Seguiment FCB, la Penya Almogàvers, la Penya Blaugrana Creu de Sant Jordi Dracs 1991 i Sang Culé, entre d’altres. A més, el CDR del Barça també va anunciar el seu primer acte reivindicatiu, una marxa blaugrana contra la repressió que es durà a terme el dissabte vinent, dia 2. La marxa començarà a les 10.30 h a la plaça d’Osca i finalitzarà al Camp Nou, on a les 13 h el Barça rebrà la visita del Celta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)