Barça

Mor l’exdirectiu del Barça Ramon Pont

Dol. Va estar a la junta entre 2010 i 2018 i va ser clau en el desenvolupament de la Fundació

Ramon Pont Amenós, que va ser directiu del FC Barcelona i vicepresident de la Fundació Barça, ha mort avui als 82 anys. Pont es va incorporar a la directiva al juliol del 2010, com a integrant de la candidatura de Sandro Rosell, i s’hi va estar fins al febrer de 2018, quan va plegar. sent el directiu més vetarà, per motius personals. El seu lloc va ser ocupat pel seu germà Josep Pont. Tot i que va dimitir com a directiu, va continuar com a patró de la Fundació Barça, entitat a la qual va estar molt lligat des de la seva arribada al club. Pont solia dir: “La felicitat més gran és fer feliços els altres i amb la Fundació pots fer feliç molta gent”.

El FC Barcelona i la Fundació, a través del president Josep Maria Bartomeu, han expressat el seu condol: “Era un company molt estimat per la seva qualitat humana i un home que va ser clau en el desenvolupament de la Fundació.” El funeral se celebrarà dilluns 17 de juny a les 11 hores a la Parròquia de Sant Bartomeu de Sitges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)