Barça

El protagonista

Antoine Griezmann

Un campió per decidir

El Barça viatjava a Eivissa sense els lesionats Luis Suárez i Dembélé. Tampoc ho va fer Leo Messi, que es va quedar descansant com acostuma a fer l’argentí en aquestes primeres eliminatòries de copa. Antoine Griezmann tenia tota la responsabilitat golejadora amb Ansu Fati i Carles Pérez com a ajudants i en ple debat entre els tècnics i executius blaugrana sobre si s’ha de fitxar un home gol en aquest mercat d’hivern, amb Suárez de baixa quatre mesos i el record de la cessió de Boateng de la temporada passada. I el campió del món va ser decisiu amb dos gols que van propiciar la remuntada blaugrana en un mal partit dels de Quique Setién.

El francès s’ha cansat de fer desmarcades des que va arribar al Camp Nou. Poques vegades els seus companys el veuen fer-ne, però ahir el van divisar primer Frenkie de Jong i després Jordi Alba, amb dues passades magnífiques a l’espai. Griezmann les va aprofitar totes dues per batre el porter de l’Eivissa, Germán Parreño, amb dues grans definicions amb la seva cama bona, l’esquerra. Van ser les dues úniques rematades del francès a porteria en un partit en què no va entrar gaire en joc, perdut durant molta estona entre un bosc de cames de jugadors de l’Eivissa. L’equip de Pablo Alfaro va defensar amb molt d’ordre. Griezmann, ahir, va actuar com a home més avançat, en una posició que li pot anar bé, més centrat i lluny de la banda. “He jugat una mica més amunt, em tocava esperar. He tingut dues ocasions i en totes dues he marcat”, deia el francès després d’un partit en què va intervenir tretze vegades en la primera part i dotze en la segona. Massa poc en un equip amb tanta possessió de pilota.

Amb els dos d’ahir, Griezmann suma onze gols en la seva primera temporada com a blaugrana. El francès n’ha fet set en la lliga, també va marcar contra el seu exequip, l’Atlético de Madrid, en la semifinal de la supercopa espanyola que es va disputar a l’Aràbia Saudita i també ha fet un gol en la lliga de campions. És el segon doblet que Griezmann aconsegueix amb la samarreta del Barça. El primer va ser contra el Betis al Camp Nou. Els dos gols d’ahir van servir per classificar el Barça per als vuitens de final de la copa i remuntar un partit que els blaugrana van tenir perdut durant molts minuts. El segon, en el 94, a passada de Jordi Alba i quan tothom es preparava ja per a la pròrroga, va silenciar l’estadi de Can Misses, que durant molts minuts havia somiat en un miracle.

25
intervencions
1
passada de mèrit bona
1
pilota recuperada
1
pilota perduda
0
faltes comeses
0
faltes rebudes
2
rematades
2
gols Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)