Barça

Lluís Cortés renova per una temporada

Barça. El club ha comunicat que fa efectiva la renovació automàtica de l’entrenador de l’equip femení

El FC Barcelona ha renovat per una temporada més, fins el 30 de juny de 2021, el contracte de Lluís Cortés, l’entrenador del seu primer equip femení. La renovació del tècnic, nascut a Balaguer fa 33 anys, es fa efectiva de manera automàtica, segons el que fixava el contracte vigent fins el final d’aquest curs.El cos tècnic de Cortés també seguirà una temporada més i l’acte de la signatura tindrà lloc quan la situació sanitària ho permeti.

Segons el comunicat del club, aquestes són les paraules de Lluís Cortés després de renovar: “Estic molt content de compartir la magnífica notícia de que seguirem al capdavant d’aquest projecte. Ha estat un any diferent, una mica estrany, però ple d’èxits. Hem aconseguit guanyar les tres competicions disputades i esperem seguir aconseguint èxits a la propera temporada”. Cortés es va posar al capdavant del femení blaugrana el mes de gener del 2019 en substitució de Fran Sánchez, de qui havia estat assistent fins aleshores. En la seva primera temporada va portar el Barça fins a la històrica final de la Champions, a Budapest. En la segona, ha aconseguit l’enyorada lliga, així com la supercopa d’Espanya i la Copa Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)