Barça

Festa per a tothom

La jornada electoral d'avui al Camp Nou promet ser llarga. El club, però, ha preparat un dispositiu farcit d'activitats familiars al voltant de l'estadi, obertes a tots els aficionats, per amenitzar la cosa durant les dotze hores que durarà el procés de votació. Durant tot el dia s'organitzaran partits de futbol de tres contra tres en un petit camp de gespa artificial i hi haurà la possibilitat de participar en un circuit esportiu en què es podrà jugar a bàsquet, handbol, hoquei i futbol sala. També hi haurà un xutòmetre que permetrà saber la potència de xut de cada aficionat. Es podrà jugar també a bitlles catalanes i recórrer un circuit a dalt d'uns aparells Segway. També hi haurà una zona amb vuit futbolins i un espai habilitat dedicat al burro català. A banda de totes aquestes activitats tothom podrà veure de prop l'autobús del primer equip de futbol, jugar a diversos videojocs, dibuixar un gran mural a l'espai Creix amb el Barça i pujar a un globus aerostàtic situat al camp de la Masia que permetrà veure el Camp Nou des d'una vista privilegiada. A més, hi haurà un espai dedicat als més petits amb tallers i activitats de tot tipus.

Camp Nou Experience.

Cada soci i els seus acompanyats podran participar, a més, al Camp Nou Experience, que consta d'una visita al museu del club i també de la possibilitat de visitar els vestidors del primer equip de futbol, sortir al camp pel túnel de vestidors i fer una volta d'honor al Camp Nou des de la mateixa gespa. També es podrà visitar la llotja presidencial, la zona mixta i la tribuna de premsa. A banda, hi haurà una zona multimèdia on es projectarà un muntatge audiovisual amb les millors imatges d'aquesta temporada i una taula interactiva amb 200 dels millors moments de la història del club.

L'ascens a segona A en joc.

L'altre punt d'interès de la jornada d'avui serà al Miniestadi. Allà, a les vuit del vespre, el Barça Atlètic de Luis Enrique juga el partit d'anada de l'última eliminatòria d'ascens a segona A contra el Sant Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)