Barça

Koeman: “Messi té l’última paraula”

Supercopa. El tècnic holandès diu que l’argentí es provarà i demà decidirà si pot jugar la final. Explica que no està decebut perquè el Barça no fitxi Eric García i que no deixarà marxar a Neto aquest hivern

L’entrenador del Barça, Ronald Koeman, ha parlat en la prèvia de la final de la Supercopa contra l’Athletic. Ha deixat tres titulars clars. Messi decidirà si juga, no està decebut perquè Eric García no arribi en aquest mercat d’hiverni i no deixarà marxar a Neto tot i que el porter ho ha demant. Aquestes són les seves millors respostes.

LA FINAL: “L’equip està bé i content per jugar la final. Hem tingut cansament, però hem recuperat bé. Sabem que el rival treballa molt i és molt competitiu. Si ens pressionen, hem de fer el nostre joc. No sé si el partit se semblarà al de lliga. Marcelino ha tingut més temps per preparar els partits de la supercopa i segur que serà un partit complicat. Ja ho va demostrar contra el Real Madrid. Van tenir les seves oportunitats al final per empatar, però l’Athletic va merèixer guanyar. Nosaltres sempre volem tenir la pilota i dependrà del contrari, de com ens pressiona, com juguem”.

MESSI: “Entrenarà avui i ja veurem com està. Ell tindrà l’última paraula perquè és qui coneix el seu cos i demà pel matí decidirem. Tenim l’esperança que pugui estar al partit. Per a qualsevol equip, si pot tenir als millors, sempre tens més opcions de guanyar. És el millor del món i si no està, falta alguna cosa. Amb ell som més forts, per la seva creativitat i efectivitat, que a vegada ens falta”.

ERIC GARCIA: “Estic bé, estic content, sé les limitacions econòmiques del club. Si no és possible, no és possible i seguim endavant amb el que tenim”.

EL TÍTOL: “És important per demostrar que estem en el camí correcte. Sempre és important guanyar coses. No és el títol més important que disputem, però sempre que poses el teu nom en un títol és important per als jugadors, l’entrenador i el club. La final és un altre partit per demostrar que hem millorat, que volem guanyar coses”.

ANSU I SERGI ROBERTO: “No vull posar dates perquè ells s’han de recuperar bé. Sergi pot estar en un parell de setmanes. Ansu estarà més temps de baixa encara”.

NETO: “ És cert que el seu representant ens ha demanat una sortida i li hem dit que no perquè volem tenir les posicions ben cobertes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)