Ibrahimovic s'estrena i Messi resol

El suec va marcar el seu primer gol en la pretemporada i l'argentí va capgirar el resultat amb dos gols marca de la casa

K-LEAGUE ALL STAR

2

BARÇA

5

K_LEAGUE ALL STAR:

Jung Sung Ryong; Choi Hyo Jin, Kim Sang Sik, Kim Hyung Il, Kim Chang-soo; Kim Doo-hyun, Kim Jae-sung, Molina; Choi Sung-kuk, Lee Dong-kuk i Enio.

BARÇA:

Pinto; Adriano (Alves, 30'), Milito, Sergi Gómez, Maxwell; Jonathan dos Santos, Ilie (Messi, 30'), Sergio Roberto; Edu Oriol, Benja, Ibrahimovic. En la segona part, van jugar: Miño, Dalmau, Armando, Muniesa, Abidal, Keita, Víctor Sánchez, Riverola, Nolito, Jonathan Soriano i Tello.

GOLS:

1-0, (1') Choi Sung-kuk. 1-1, (6') Ibrahimovic. 2-1, (35') Lee Dong-kuk. 2-2, (43') Messi. 3-2, (45') Messi. 4-2, (80') Víctor Sánchez. 5-2, (82') Jonathan Soriano.

ÀRBITRE:

Choi Kwang-bo.

El primer partit dels dos que el Barça ha de jugar en terres asiàtiques aquesta pretemporada va servir de ben poca cosa a causa de la calor que feia mentre es jugava, que va provocar que els blaugrana fessin els mínims esforços possibles.

L'enfrontament no va començar bé per als de Guardiola, especialment per a Pinto, ja que en el primer minut va encaixar un gol després de cometre una greu errada quan sortia a rebutjar una pilota amb el cap. Poc després, Ibrahimovic va empatar gràcies a una gran assistència de Jonathan dos Santos. Amb el control del joc, el Barça es va veure sorprès en una centrada amb rematada de cap de Lee Dong-kuk que avançava combinat de la lliga coreana. La sorpresa va durar fins que Messi va entrar al terreny de joc. L'argentí només va disputar l'últim quart d'hora de la primera part, temps suficient per capgirar el resultat amb dos gols marca de la casa. Tenia prohibit fer esforços, però no gols.

La segona part va ser molt avorrida. Els blaugrana es van limitar a deixar passar el temps i no fer-se mal fins que Víctor Sánchez i Jonathan Soriano van marcar en els minuts finals amb la bona participació de Tello.