Barça

Xavi: “Hem de competir millor i ser autocrítics”

Xavi Hernández s’ha mostrat decebut després d’una nova derrota en una setmana tràgica. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

El partit

“A la primera part no hem estat malament, crec que hem tingut el Madrid al seu camp. Hem tingut les nostres opcions sense fer un gran partit. Ens ha faltat contundència. Hem de competir millor i ser autocrítics. Hem de canviar la mentalitat i la dinàmica si volem guanyar títols. Estem en una dinàmica negativa i ens està pesant. Al final hem tingut fe i amor propi, però no és suficient. El Madrid ha aprofitat els seus moments i nosaltres no”.

“No hem estat al nostre nivell de joc davant un grandiós equip i amb les coses clares. El primer gol no pot passar, hem de fer falta. Marxes al descans amb 2-0 perquè ells aprofiten les seves ocasions i nosaltres no generem. Em preocupa que no aprofitem els nostres moments i no ataquem bé. Hem de fer més coses i ser molt autocrítics. Estic decebut i trist. No és un gran dia. Estem en una dinàmica negativa i l’hem de canviar ja. Són tres punts i la lliga és llarga, però no em consola”.

El moment de l’equip

“Hem de canviar la dinàmica. La temporada és molt llarga i tens moments baixos, i ara és un mal moment. Hem de ser forts, continuar creient i treballant. No conec una altra manera d’arribar a l’èxit. Demà ens hem de recuperar i pensar en dijous”.

“Hem de madurar a base de castanyes. Ens en vam emportar contra el Bayern, a Milà i dimecres passat. Són errors nostres puntuals en moments en què no controlem el partit i no fem el que s’ha de fer. Avui, per exemple, en el primer gol hem de fer falta. En el segon falta comunicació. Els errors els paguem molt cars”.

Responsabilitat

“No apunto els jugadors, mai ho faré. Soc el màxim responsable. És un error meu de no transmetre bé, de potser no posar èmfasi en el que hem de fer, etc. Són errors. Els hem de minimitzar i no ho fem”.

Manca d’intensitat?

“No ens han guanyat en intensitat, sinó en maduresa del joc i en saber competir. Tinc la sensació que hem competit pitjor que ells i per això ens han guanyat”.

Preocupació pel joc?

“Preocupa tot, sobretot quan no arriben els resultats. Toca analitzar per què estem així. Tornarem a mirar el partit i serem autocrítics per intentar millorar i tornar a rendir al màxim com fèiem fins fa poc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)