Barça

La renovació més esperada ja és una realitat

Continuïtat. Graham Hansen, futbolista clau per a Giráldez, allarga la seva vinculació amb el Barça fins al 30 de juny del 2026

Una de les tasques més importants que tenia la junta del Barça de cara a aquesta temporada era assegurar-se la continuïtat d’una de les jugadores més importants de l’equip de Jonatan Giráldez. L’extrem més desequilibrant de totes. Amb una capacitat per desbordar i superar rivals espectacular. Feina feta. Caroline Graham Hansen continuarà vestint la samarreta del Barça fins, com a mínim, el 30 de juny del 2026. L’atacant noruega va segellar ahir la seva renovació amb el club blaugrana, acompanyada del president, Joan Laporta, i de Xavi Puig, responsable del femení. La millor notícia per afrontar un 2023 que ha començat de manera accidentada amb l’alineació indeguda de Geyse en la copa i que aquesta setmana viu un capítol important: la disputa de la supercopa d’Espanya, el primer títol del curs en joc.

Per complir l’objectiu principal de tornar a regnar a Europa, el Barça necessita tenir al 100% una jugadora com Hansen. La noruega està lesionada des del mes d’octubre i afronta el tram final de la seva recuperació. Renovació i alta mèdica seria una combinació perfecta per a l’extrem blaugrana, que va arribar a Barcelona l’estiu del 2019 i ben aviat va convertir-se en una jugadora determinant.

La noruega va mostrar-se feliç d’assegurar-se la continuïtat al conjunt blaugrana. “Estic molt contenta i orgullosa de poder continuar aquí amb l’equip i el club. Gaudiré dels anys que venen. És com una família. Soc culer, em sento com els aficionats i espero que ells sentin que juguem per a ells”, va assegurar Hansen als mitjans del club.

Altres carpetes

Amb la renovació de Hansen, el Barça lliga una de les futbolistes que acabava contracte a finals de curs. El mes de desembre passat va renovar Jana Fernández –fins al 2025–, una peça clau per al futur blaugrana i que també s’està recuperant d’una greu lesió. Hi ha sis jugadores més que acaben contracte aquest 2023 i algunes d’elles són bàsiques en l’esquema de Jonatan Giráldez. Es tracta de Fridolina Rolfö, Bruna Vilamala, Irene Paredes, Clàudia Pina, Ingrid Engen i Cata Coll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)