Barça

Mariona: “Estem en un club exigent i volem guanyar”

Mariona Caldentey va ser una de les golejadores en la semifinal de la supercopa. Demà confia en sumar un nou títol amb el Barça. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La final

“Entrenem cada dia per a aconseguir el màxim de títols possibles i estem a un sol partit d’aconseguir-ne un. Portem dies preparant-nos i tenim ganes de fer un bon partit demà. Sabem que és un rival complicat, a qui li agrada tenir la pilota, però ens agradaria aixecar un altre títol a Mérida”.

Aconseguir el títol

“Guanyar seria un premi, però també ens donaria confiança i ens indicaria que estem anant en la línia que toca i que volem. Som conscients que estem en un club d’exigència màxima i s’ha de guanyar. Nosaltres, com a equip, volem guanyar. Aixecar un títol al gener seria una bona manera de començar l’any i per anar a més”.

El desgast contra el Madrid

“Va ser un partit molt exigent. Jugar una hora contra el Madrid amb una futbolista menys obliga cada jugadora a donar un pas més. Òbviament, acabes rebentada perquè ho dones tot, però estem preparades per a competir cada tres o quatre dies. Tenim plantilla. Queden 24 hores pel partit, que són moltes. La primera nit costa descansar, però avui estem més fresques i demà estarem al 100%. És un tema mental. És una final i ens hem de buidar i donar-ho tot. Estem tranquil·les”.

La fam

“No ens cansem de guanyar. Treballem per això. Al final, el dia que no tingui aquesta gana i ambició no estaré aquí. Si continuem jugant i donant el 200% és perquè volem continuar guanyant. Això no es pot normalitzar, al contrari. Hem guanyat i tornat a guanyar. Això demostra una regularitat i un compromís molt gran que és difícil d’aconseguir i cal donar-li valor. Es tracta de demostrar que tenim ganes”.

Fer mal a la real

“La Real té bones jugadores i joves. Els agrada defensar endavant, com a nosaltres. La millor arma que tenim és que molts cops som imprevisibles i som difícils de defensar”.

Aixecaria la copa Alèxia?

“És bonic que les jugadores lesionades estiguin demà amb nosaltres i, en cas de guanyar, puguin celebrar-ho. No hem parlat de qui aixecarà la copa perquè primer s’ha de jugar, però òbviament l’Alèxia és la nostra capitana, emblema i referent del club. No sé què passaria, però és important que totes els que s’han hagut de quedar estiguin aquí. Som un equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)