Barça

Quatre jugadores del Barça, en l’onze de l’any de la FIFA

No s’ha repetit la sorpresa de l’any passat en la gala del The Best i quatre jugadores del Barça han format part de l’onze ideal femení, si bé dues d’elles van aconseguir els mèrits amb un altre club i amb la seva selecció, com és el cas de Lucy Bronze i Keira Walsh, campiones d’Europa amb Anglaterra. Les altres dues jugadores del Barça en l’equip ideal són Mapi León i Alèxia Putellas.

L’onze de la FIFA és el següent: Christiane Endler, Lucy Bronze, Mapi León, Williamson, Wendie Renard, Alèxia Putellas, Keira Walsh, Lena Oberdorf, Alex Morgan, Sam Kerr i Beth Mead.

En la passada edició, cap jugadora del Barça va formar-ne part malgrat haver guanyat el triplet (lliga, copa i Champions).

L’onze masculí ha estat el següent: Thibaut Courtois, Achraf Hakimi, Joao Cancelo, Virgil Van Dijk, Kevin de Bruyne, Luka Modirc, Casemiro, Leo Messi, Kylian Mbappé, Karim Benzema i Erlig Haaland.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)