Barça

De Burgos Bengoetxea xiularà el clàssic de diumenge

La RFEF ha anunciat les designacions arbitrals per a la jornada d’aquest cap de setmana. El col·legiat basc, Ricardo de Burgos Bengoetxea, ha estat l’escollit per xiular el clàssic de diumenge entre el Barça i el Madrid al Camp Nou (21 h).

De Burgos Bengoetxea ha xiulat 25 vegades al Barça amb un balanç de 20 victòries, 1 empat i 4 derrotes. Pel que fa als partits arbitrats al Madrid, el basc n’ha dirigit 20 amb un balanç de 15 victòries, 3 empats i 2 derrotes. El d’aquest diumenge serà el tercer clàssic que arbitri De Burgos. El darrer va ser en la final de la passada supercopa i que va acabar amb victòria del Barça per 1-3. L’anterior precedent va ser en una altra supercopa, en aquest cas la de l’any 2017. De Burgos va xiular el partit d’anada al Camp Nou, que va acabar amb victòria del Madrid per 1-3 i amb expulsió de Cristiano Ronaldo per fer una empenta al col·legiat.

El basc estarà acompanyat al VAR per César Soto Grado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)