Barça

El Barça inicia l’actualització del cens de socis

El club comença aquest procés per anar braç a braç amb l’evolució del club i els temps actuals

El Barça comença des d’avui un procés d’actualització del cens de socis i sòcies, que estava vigent des del 2012. Segons ha explicat la vicepresidenta Elena Fort en una entrevista a Barça TV, aquesta actualització arriba per “saber qui som i quants som”, ja que renovar les dades ajudarà a millorar i augmentar la personalització de la comunicació entre el club i els seus propietaris. L’èxit del referèndum de l’Espai Barça porta al fet que la relació passi a ser més telemàtic que presencial, limitant la presencialitat a l’ajuda a fer el desenvolupament digital. Segons ha explicat la vicepresidenta, per crear el perfil digital “només caldrà un dispositiu electrònic amb connexió a Internet i càmera, i tenir a mà el DNI, NIE o passaport, així com el codi i PIN”.

Elena Fort ha avançat que s’està treballant per arribar a una digitalització total del club, i anunciant que pròximament “entrarà en funcionament l’eAbonament i eTicket”. També, ha assegurat que servirà per augmentar i millorar les mesures de seguretat en el Spotify Camp Nou.

Finalment, ha parlat de la voluntat de fer augmentar el tant per cent de dones sòcies del Barça, que actualment es troba als voltants del 26%. “Encara som poques i ens hem de reivindicar i participar més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)