Barça

Golejada i a semifinals (5-1)

El Barça ha complert i ha segellat la classificació per a les semifinals de la Champions. L’equip blaugrana, que tenia el 0-1 d’avantatge de l’anada, ha anat per feina i ha golejat el Roma a l’Spotify Camp Nou (5-1). Seran les cinquenes semifinals consecutives del Barça, que demà coneixerà el seu rival, que sortirà del Chelsea-Lió (21h). De moment, avantatge mínim per a les angleses.

El Barça ha sortit endollat i amb intenció de sentenciar l’eliminatòria ben aviat i estalviar-se patiments. Hansen ha protagonitzat les primeres arribades a l’àrea del Roma, que pràcticament no podia tenir la pilota davant una molt bona pressió de l’equip de Giráldez, que avui ha tornat a recuperar moltes pilotes a camp contrari. Tot i això, les italianes intentaven ser valentes i quan podien sortir a través de Vicky –que ha pogut debutar al Camp Nou–, Andressa o Giugliano, trobaven espais en l’avançada línia defensiva del Barça. El primer gol, però, ha arribat aviat. Una centrada de Mapi l’ha despenjat com ha pogut Oshoala dins l’àrea perquè Rolfö arribés i superés Ceasar amb una volea amb la cama dreta (11’). El més difícil i important estava fet. Les blaugrana han continuat trepitjant terreny enemic i Oshoala i Aitana ho han intentat, però la defensa del Roma ha bloquejat bé els seus xuts (15’ i 21’). El Barça dominava, però també es precipitava en molts moments amb pèrdues fàcils i errades no forçades. L’equip buscava el 2-0 i Hansen era qui més ho intentava amb diverses jugades de fantasia, però ha estat Mapi León qui s’ha inventat el gol de la tarda amb una canonada des de més enllà de la frontal (33’). En l’última acció de primer temps, el tercer. De nou Hansen ha fet mal per la dreta i ha enviat una gran centrada al segon pal que Rolfö ha rematat completament sola al fons de la xarxa (47’).

El Barça ha continuat el seu idil·li amb el gol tan sols arrencar la segona meitat i Oshoala ha situat el quart en l’electrònic pràcticament en la primera jugada (46’). Aitana ha guanyat l’esquena a la defensa, ha entrat a l’àrea i ha regalat la diana a la davantera nigeriana, que ho ha celebrat amb ganes. Poc després s’ha sumat a la festa Patri Guijarro, que ha rematat completament sola i de forma inapel·lable un córner picat per Hansen (53’). El Barça i el Camp Nou es divertien, però el Roma ha volgut infiltrar-se a la festa amb el gol de l’honor, obra de Serturini, que en una transició de les italianes ha enviat un xut creuat lluny de l’abast de Paños (58’). El partit ha baixat de revolucions. El Barça dominava i remenava la pilota, però no ha estat tan efectiu en atac, si bé Geyse ha disposat d’una ocasió claríssima davant Ceasar, però la portera ha tret una mà espectacular per negar-li el gol a la brasilera (87’). Una de les bones notícies en els minuts finals ha estat el debut de Jana a l’estadi blaugrana..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)