Barça

Jonatan Giráldez

Entrenador del Barça

“Era possible remuntar”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ja té la primera Champions. Després d’una remuntada èpica, el gallec va voler destacar la reacció de l’equip amb un resultat en contra. “El resultat de la primera part em semblava injust. El més important és com reacciones a allò que passa i la nostra reacció ha estat molt bona. El 0-2 complica el partit, però calia creure-hi, ser positives i despertar optimisme, entenent que quedaven 45 minuts i que era possible remuntar. I déu-n’hi-do si ho ha estat!”, va explicar. Giráldez va assegurar que calia ser “agressives” després del descans i va aplaudir l’actitud de les jugadores. “En els moments complicats has de mostrar la millor versió i l’han mostrat. “Moltes vegades parlem de futbol, però hi ha coses més importants. La personalitat de les jugadores en la segona part ha estat brutal i és una de les coses més importants del partit”, va assegurar.

Preguntat per si ha arrencat una nova dinastia, Giráldez va preferir destacar la feina del club. “Això és cosa vostra. El que puc dir és que la inversió del club i l’actitud de voler millorar són factors clau per aconseguir el que s’està fent. El més important és estar cada any en els partits importants. Volíem arribar a la final i guanyar. Parla bé de la feina i de la voluntat de les jugadores de voler ser millors”, va dir.

Finalment, el tècnic va enviar dos missatges. Un per a la seva família, en especial a la seva dona i al seu fill, nascut fa vuit dies. “Has de preparar una final de la Champions, però necessites estar amb la teva parella a casa. Era la persona més jove a l’estadi i em fa feliç que hagin estat tots dos al camp. Tot ha valgut la pena. Soc molt feliç i és una de les setmanes més importants de la meva vida”. I l’altre, a l’afició. “Des de la sortida de l’hotel ha estat brutal com s’han comportat”, va cloure.

LES REACCIONS A LA VICTÒRIA

Calia creure-hi; el que ens trametíem era maduresa i confiança
Patri Guijarro
jugadora del barça
Ens ho mereixíem; hi hem cregut fins al final. Som un equip guanyador i ho hem aconseguit
Aitana Bonmatí
Jugadora del barça
Soc feliç; ha estat un any dur per a mi, però ha valgut la pena només per aquest moment
Alexia Putellas
JUGADORA DEL BARÇA
He viscut el partit amb molta emoció. Havien de sentir els colors i ha estat històric
Joan Laporta
president del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)