Barça

El Girona B deixa escapar un 0-2 a casa

3a divisió FEF El conjunt de Sergi Mora va veure com la Pobla de Mafumet li remuntava el partit tancant un marcador escandalós

Girona B 2 Pobla de Maf. 4

GIRONA B:Juanvi, Aznar, Antal, Gerard, Almansa, Ot Serrano (Miguel Ángel, 67’), Enric García (Luka, 75’), Almena, Melnichenko (Selvi, 67’), Leo (Solans, 75’) i Minsu (Sarasa, 75’).POBLA DE MAFUMET:Gerard Font, Céspedes (Guillem Bolado, 88’), Boaz, Quirós, José Enrique, Pouget (Grabulosa, 66’), Arnau Sans, Urbina, Hamza (Rey, 88’), Dani García (Torrents, 66’), Guzmán (Gerardo, 75’).GOLS:1-0 (23’) Minsu. 2-0 (25’) Minsu. 2-1 (29’) Guzmán. 2-2 (53’) Hamza. 2-3 (69’) Hamza. 2-4 (84’) Céspedes.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:als locals Dmytro i Enric García, i als visitants Pouget, Hamza i Boaz.T.V.:cap.

El Girona B comença a preocupar. Els de Sergi Mora van tornar a desaprofitar un avantatge al marcador i van caure golejats a mans de la Pobla de Mafumet a casa. La primera part va començar de la millor manera per als gironins, que manaven per 2-0 en la mitja hora de joc gràcies a un doblet de Minsu. Semblava que el partit havia de ser plàcid a favor dels gironins quan Guzmán va retallar distàncies, fet que va donar ales al filial del Nàstic. A partir del 70’, la Pobla va fer el que va voler amb el filial gironí, que no va saber reaccionar. I la Pobla va tancar un marcador escandalós que va passar del 0-2 al 2-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)