Barça

Xavi: “Al Marc li he dit que en tindria una i la ficaria dins”

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, ha valorat la feina dels joves de La Masia que s’obren pas al primer equip, com ha passat amb Marc Guiu aquesta nit contra l’Athletic. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La victòria

“Vam parlar-ho en la prèvia. L’Athletic és un rival difícil, que pressiona alt. A la primera part ens ha costat, a la segona hem estat bé. Ells han estat valents i han tingut les seves, però nosaltres hem fallat tres o quatre molt clares. Si algú mereixia la victòria érem nosaltres. Al final un noi de la casa ha marcat la diferència. L’equip ha fet un treball extraordinari a nivell físic i ens emportem tres punts molt importants”.

Marc Guiu i els joves

“Li he dit que tindria una i que la ficaria dins. Sempre intentem ser positius amb el jugador i donar confiança. Els hi veig la cara. No tenen cara d’espantats. Tenen ganes de jugar i demostrar que poden fer-ho bé. Nosaltres hem de tenir la valentia d’apostar per la gent jove i havíem de guanyar el partit. Si havíem de doblar l’aposta, era aquesta”.

“És un noi que m’agrada, que té espurna i té gol. Estic molt content per ell”.

Champions i clàssic

“El clàssic és un partit molt important per nosaltres, però abans en tenim un altre de vital a la Champions. Tenim molts lesionats i veurem si recuperem a algú, perquè avui l’equip ha fet un esforç titànic. Retallem dos punts, estem a un i, jugant a casa, és vital guanyar el clàssic. Però queden dies i veurem com queda l’equip”.

Els àrbitres

“No em preocupa pel clàssic. No podem condicionar. Crec que hem de deixar treballar als àrbitres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)