Barça

L’1x1 del Barça-Athletic

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
salvador
Amb la mà o amb el peu. Va respondre a les rematades de l’Athletic Club i va ser clau en la victòria del Barça. Les seves aturades van permetre a l’equip arribar al tram final viu. Era necessària una nova porteria a zero en la lliga.
CANCELO (90’)
concentrat
El seu defecte és que és millor atacant que defensor, però va aprovar l’examen contra Nico, un jugador molt desequilibrant. Tot i això, va tornar a perdre alguna pilota compromesa que podria haver acabat en gol visitant.
CHRISTENSEN (60’)
irregular
De la parella de centrals, poc habitual, va ser qui menys va destacar. Va estar tou en alguna acció, però no va patir amb els atacants visitants. Xavi li va donar descans en el tram final del partit.
ÍÑIGO MARTÍNEZ (90’)
RETROBAT
Era una prova de foc per al central basc, que no jugava des del partit a Mallorca, on no va estar encertat. Per rematar-ho, era contra el seu exequip. Però Íñigo va firmar un bon partit, mostrant-se seriós. Va trencar línies en el gol.
BALDE (79’)
cansat
Va arrencar d’inici després de superar les molèsties als adductors i no tenia un duel fàcil contra Iñaki, un dels jugadors més ràpids de la lliga. Va complir fins que va dir prou. En atac, va tornar a decidir millor a l’hora de centrar.
ORIOL ROMEU (60’)
DUBITATIU
El d’Ulldecona ha anat de més a menys aquesta temporada. Ahir, va tornar a mostrar-se insegur en alguna acció i va perdre alguna pilota compromesa. També va veure la targeta groga per tallar un contraatac de l’Athletic.
GÜNDOGAN (90’)
descendent
L’alemany va anar perdent. Va començar clarivident, però, a mesura que el Barça va tenir més problemes per generar, més li va costar trobar solucions. Va cometre algunes errades en passades fàcils.
GAVI (90’)
llest
Potser va tenir menys presència en atac que els darrers partits, però va arribar amb energia en el tram final quan les cames pesaven. Va defensar com ningú i va tenir molt clar com protegir la pilota i el resultat a favor.
FERMÍN (79’)
treballador
Segona titularitat consecutiva per al jove migcampista. Actuant per dins, en alguns moments com a fals davanter, va trepitjar àrea i Unai li va treure el gol. Bon treball defensiu i sacrifici. Xavi el va acabar substituint.
FERRAN TORRES (90’)
implicat
Ho va intentar una vegada i una altra entrant des de la dreta. Fins i tot se’l va veure enfadat i frustrat en més d’una ocasió perquè no va trobar el premi del gol. Més actitud que èxit en les seves accions. Molt implicat en defensa.
JOÃO FÉLIX (90’)
líder
Amb tantes baixes de pes, va intentar posar-se l’equip a l’esquena, però entre el pal i Unai Simón li van negar cada rematada. Va merèixer el gol. Va assistir a Marc Guiu en el gol de la victòria.
ARAÚJO (30’)
atent
Després de l’aturada de seleccions, Xavi li va donar descans pensant en la setmana que ve. Va estar perfecte defensivament.
lamine (30’)
hàbil
Va vorejar el gol als quatre minuts d’entrar, però no va afinar davant Unai Simón. Quan agafa la pilota, passen coses.
alonso (11’)
aplicat
Atent en defensa i sabent calmar el joc i mantenir la pilota quan el partit ho demanava amb l’1-0. Va complir.
guiu (11’)
de somni
Del juvenil al primer equip i marcant el gol de la victòria en el debut. No es pot demanar res més. Va ser l’heroi de la nit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)