Barça

Giráldez: “Alèxia no estava còmoda i l’hem canviat”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, ha valorat positivament l’estrena a Europa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Expectatives debut

“Era important guanyar i no concedir cap gol en contra. Hi ha hagut molt ritme pel plantejament del Benfica. Quan ens hem adaptat hem estat molt bé i les jugadores han mantingut el ritme que necessitem tot el partit. Estic content”.

Alèxia

“Tenia molèsties i no estava del tot còmode. Calia fer una exploració i prendre una decisió””.

“Al descans el doctor m’ha dit que calia canviar-la, però no tinc informació. Hem d’esperar exactament per veure què és el que té”

“Si la seva renovació és prioritària? La d’ella i la de moltes que acaben contracte. A partir d’aquí, hi ha dues parts que són jugadora i club i poc puc aportar”.

Hansen

“Quan té espais és de les millors del món i, segurament, la millor en l’u contra u. És una llàstima que no hagi fet un gol, però ha donat assistències i ha fet un gran partit. Ens agrada quan la veiem amb ganes i energia”.

Oshoala

“Està concentrada. No ha tingut un inici fàcil després del mundial, però està agafant la forma de mica en mica”.

El moment de l’equip

“Tenim una dinàmica d’entrenament bona. Hem fet canvis entre partit i partit i crec que la identitat i la imatge han estat molt bones en tots. Arribem bé. Les sensacions són molt bones. Cal descansar i preparar el clàssic que és un dels partits més importants per a tots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)