Barça

Compromís del Barça i el Girona contra la sequera

Coincidint amb el duel català a Montjuïc, el FC Barcelona i el Girona FC han ratificat el seu compromís amb la lluita contra la sequera. Ho han fet firmant un document en un acte amb la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort.

Tots dos clubs manifesten la seva predisposició en aplicar totes les mesures d’estalvi d’aigua necessàries per complir les restriccions que marca la fase de preemergència que ha decretat el govern de la Generalitat.

Joan Laporta

“Aquest compromís que hem signat conjuntament amb el Girona FC i la Generalitat posa de manifest, una vegada més, la consciència que té el Club amb la sostenibilitat i com a part activa de la societat catalana, amb l’objectiu de continuar treballant en la direcció que marca un dels pilars del Pla Estratègic 2025, i poder contribuir al màxim com a entitat per fer front a la situació actual de sequera.”

Delfí Geli

““Des del Girona FC volem refermar el nostre compromís amb qualsevol lluita i problema del país, i el de la sequera és ara mateix una prioritat per tots. Així que conjuntament amb el Barça i la Generalitat volem ajudar a conscienciar de la necessitat que tots posem el nostre gra de sorra. Estalviem aigua. No es tracta de donar exemple, es tracta de ser solidari. Junts som més forts.”

Laura Vilagrà

“És molt important que el Barça i el Girona facin aquest pas. Primer perquè estalviaran aigua i contribuiran solidàriament en aquesta lluita de país i segon perquè els dos clubs de primera podran conscienciar a tothom que ens trobem davant d’un problema molt greu. Però no només el Barça i el Girona fan un esforç. També ho fa tot el món esportiu. Des del club més petit o de la ciutat més petita fins als clubs més grans. Tots són importants perquè cada gota suma, cada gota compta”.

David Mascort

“És clau que en la situació crítica de sequera en la qual ens trobem tothom pugui ser part de l’equació d’estalvi. Des del Govern treballem des de fa més de dos anys per assegurar que la poca aigua disponible duri més temps; a casa, tothom ja fa petits gestos per a no perdre ni una gota. Avui se sumen públicament al compromís d’estalvi dues institucions esportives inspiradores per a molta gent. La pitjor sequera mai viscuda a Catalunya és un repte de país, i plegats aconseguirem sortir-nos-en.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)