Barça

Caroline Graham Hansen

Extrem del Barça Femení

Graham Hansen: “La notícia de l’adeu de ‘Jona’ va ser un xoc, però el projecte és sòlid”

Avançament de l’entrevista de L’Esportiu a Caroline Graham Hansen

Després d’estar uns dies a la seva Noruega natal amb el seu cercle íntim, Carol Graham Hansen (18 de febrer del 1995) ha tornat a Barcelona amb les piles carregades i l’ambició de sempre. El seu objectiu per al nou any és arribar a la final de Bilbao i aixecar una altra Champions. Seria el millor regal per tancar l’era Giráldez. Abans, ja aquest mes de gener, els espera la supercopa a Butarque.

La dorsal 10 del Barça ha concedit una entrevista a L’Esportiu, en què ha repassat els èxits del 2023, ha parlat dels objectius del nou any, ha valorat la marxa de Markel Zubizarreta i l’adeu anunciat de Jonatan Giráldez, i ha parlat del seu gran moment de forma i de la seva connexió natural amb Aitana, entre altres temes. Aquest és un petit extracte de l’entrevista que sortirà publicada demà en l’edició digital i paper.

Quin desig demana al 2024?
El meu desig és continuar gaudint del futbol i guanyar la tercera Champions.
Jonatan Giráldez va comunicar fa uns dies que deixarà de ser l’entrenador del Barça. Com ho ha viscut el vestidor?
La notícia va ser un xoc. Personalment no m’esperava una decisió així per part seva. Però això és futbol i els canvis s’han d’afrontar. És una gran pèrdua per a nosaltres perquè és una gran persona i un gran professional. Hem millorat molt com a equip amb la seva gestió. Ara vindrà un nou entrenador, esperem que el club l’encerti, i veurem com funciona amb el nou mister. Nosaltres estem tranquil·les perquè estem davant d’un projecte sòlid i consolidat.
El fet que la notícia hagi arribat a meitat de temporada no és un trasbals per a l’equip? No hauria estat millor de gestionar-ho si la decisió s’hagués fet pública al final de curs?
Les decisions arriben quan arriben. Ell ha considerat que dir-ho ara era el més convenient per a totes les parts. Ara tothom juga amb les cartes descobertes, ell ha pogut exterioritzar els seus sentiments i nosaltres coneixem bé a Jona, sabem que fins l’últim dia que estigui aquí amb nosaltres estarà implicat cent per cent amb el Barça, sempre està treballant i serà exigent fins a l’últim dia.
9 gols i 13 assistències en els seus últims deu partits. És el millor moment de la seva carrera?
Estic tenint uns bons números a nivell individual però m’agradaria destacar més el fet que m’ho estic passant molt bé dins el camp i això es pot percebre. Estic gaudint molt aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)