Barça

L’1x1 del Barça-Osasuna

Per Carles González

IÑAKI PEÑA (90’)
No acaba de tenir la confiança que caldria, es veu en accions com ara la parada poc segura que va fer en un xut llunyà d’Arnaiz i quan en el segon temps va deixar de jugar diverses pilotes. Les dues aturades de mèrit que va fer a Budimir l’han de fer créixer.
KOUNDE (90’)
LATERAL
Acostuma a protagonitzar actuacions prou convincents quan fa de lateral, més que no pas quan fa de central, i ahir no va ser una excepció. Correcte en defensa, va salvar un gol en els primers minuts, i també en atac, fent pujades força interessants.
ARAUJO (90’)
BOMBER
Va apagar focs, salvant en l’emergència diverses accions perilloses del rival. Sí que és cert que Budimir va retratar-lo en una que Peña va neutralitzar. Amb la pilota, es va precipitar en ocasions buscant la passada llarga.
CHRISTENSEN (90’)
GARANTIA
Sense fer soroll, fa molta feina. Sempre a lloc, va guanyar duels, va tallar jugades –entre les quals la que va originar l’1-0– i va estar precís en la passada. També va estar a punt de marcar a la sortida d’un córner.
BALDE (90’)
BAIX
Té 20 anys i, és clar, molt per progressar encara. Ara mateix passa per un moment baix, amb un rendiment per sota del que pot oferir. En atac no va acabar de ser prou influent; i, en defensa, en diverses accions no va ser prou expeditiu.
DE JONG (90’)
POSICIONAL
Força a prop de la base, el migcampista va ajudar en la sortida de pilota i també en la circulació mostrant-se segur en la passada i posant pausa en el joc. Pràcticament, no va trepitjar àrea rival.
SERGI ROBERTO (61’)
PUNYENT
En la línia dels darrers partits, es va fer notar a la medul·lar. Més que en la construcció, per la seva empenta per arribar a àrea rival. De les seves botes van néixer dues ocasions clares; l’una la va malbaratar Lewandowski i l’altra, ell.
GÜNDOGAN (90’)
DESAPROFITAT
Un altre dia molt endarrerit, va fer una gran actuació, però és irremeiable pensar que està desaprofitat allà. És un jugador que fa mal a tres quarts, més a prop de l’àrea. En aquesta zona va assistir Lewy en l’1-0 i quan va arribar-hi sempre va generar alguna cosa.
RAPHINHA (42’)
LESIONAT
Marcat per una lesió muscular just abans del descans que va obligar-lo a marxar del partit. Fins aleshores, des de la banda dreta, molta voluntat i encert escàs, ja que no va aconseguir generar cap ocasió de perill.
LEWANDOWSKI (90’)
aPROVAT
Fins que va marcar l’1-0, el seu partit estava sent de suspès. Un desastre complet, de fet; pilotes perdudes a dojo, tres ocasions claríssimes fallades i queixes constants als companys quan no rebia l’esfèrica. El gol, el que se li demana realment, va salvar-lo.
FERRAN (61’)
INFRUCTuÓS
En la posició de fals extrem esquerre, es va ajuntar amb Lewandowski en ocasions, però no va ser efectiu i tot el que va provocar van ser dos xuts des de fora de l’àrea que van anar a fora. El primer, això sí, vorejant el pal.
LAMINE YAMAL (48’)
INFLUENT
Només d’entrar ja va deixar petja en el partit amb una passada filtrada que no s’havia vist fins al moment. Va sentenciar amb el 2-0 i és el més jove a marcar en una supercopa.
PEDRI (29’)
BEN TORNAT
Una última mitja hora per anar agafant sensacions. No va entrar gaire en joc, però quan ho va fer va deixar detalls com un barret en una passada i una ruleta. El Barça el necessita.
João FÉLIX (29’)
FENOMENAL
Aquesta és la versió que s’espera d’algú de la seva classe. Va demanar la pilota i va generar coses; gairebé marca però el porter la va aturar i va fer una gran jugada per assistir Lamine en el 2-0.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)