Barça

Cancelo, baixa definitiva per a la final contra el Madrid

Supercopa

L’últim entrenament del Barça a Riad abans de la final de la supercopa de demà contra el Madrid ha deixat dues notícies: la primera, la positiva, ha estat veure Alejandro Balde amb bones sensacions. El lateral esquerra ha deixat enrere les seves molèsties a la zona lumbar. La nota negativa és el cas Cancelo. No hi haurà miracle i el jugador ara mateix està descartat per la final.

El portuguès es va lesionar al genoll en el primer partit del 2024 contra el Las Palmas. Des de llavors no ha aparegut en les convocatòries, però el fet que viatgés fins a Aràbia obria la possibilitat de participar, no ja contra l’Osasuna en la semifinal, però sí almenys contra el Madrid en la final. Aquesta opció queda descartada. Cancelo avui tampoc s’ha entrenat amb el grup.

Ronald Araujo sembla el candidat per jugar a la banda, de nou com a antídot de Vinícius. Això faria que Koundé fos el central, intercanviant els rols respecte el dia d’Osasuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)