Barça

Al Benito Villamarín, sense Christensen i Cancelo

Convocatòria pel Betis-Barça

Dos passatgers menys a l’avió cap a Sevilla. El Barça visitarà demà el Benito Villamarín i ho farà de nou amb baixes importants. L’última, la d’Andreas Christensen. El danès va ser substituït en la mitja part del partit de copa contra l’Unionistas de Salamanca per unes molèsties físiques i avui no s’ha entrenat amb els seus companys. El central no forma part de la convocatòria pel partit contra el Betis. Tampoc viatja el lateral Joao Cancelo. Xavi, en la roda de premsa prèvia a l’entrenament, ja veia difícil la participació del portuguès en aquest partit. Xavi creu que sí estarà disponible contra l’Athletic dimecres en la copa. Aquestes dues baixes s’afegeixen a les de Raphinha, Ter Stegen, Gavi, Marcos Alonso i Iñigo Martínez.

Al Betis són baixa Ayoze, Bartra, Guido Rodríguez, Ruibal, Bravo, Miranda, Carvalho per lesió i Chadi Riad, Ez Abde i Sabaly presents en la copa d’Àfrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)