Barça

L’etern calvari de Pedri

Baixa. El migcampista suma una altra lesió muscular, l’enèsima des del 2021. Des de llavors, el canari, que va marxar completament abatut de San Mamés, s’ha perdut un total de 69 partits

Rostre de preocupació i a terra. Quan un jugador fa això és un senyal inequívoc que ha notat una punxada muscular que el pot tenir unes quantes setmanes de baixa. Pedri, propens a aquestes lesions, no va dubtar quan va tornar a trencar-se diumenge a San Mamés. El canari va abandonar el camp completament abatut i no va poder reprimir les llàgrimes a la banqueta. Una imatge desoladora per a un futbolista que, amb tan sols 21 anys, no para d’arrossegar lesions musculars cada temporada.

Tot va arrencar el setembre del 2021. Després d’una temporada eterna en què va jugar 73 partits, Pedri es va lesionar al quàdriceps de la cuixa esquerra. No va ser greu, però va recaure al cap de dues setmanes i va estar tres mesos i mig fora dels terrenys de joc. Va reaparèixer al gener, però va tornar a trencar-se a l’abril amb una ruptura al bíceps femoral de la mateixa cuixa. El canari va poder arrencar el curs 22/23, però al febrer es va fer una lesió al recte anterior de la cuixa dreta. Dos mesos fora. El canari encara va notar unes molèsties a la mateixa cuixa i va perdre’s els darrers partits de la temporada, quan el Barça ja no es jugava res.

L’estiu passat, Pedri va reaparèixer musculat i feia broma sobre el canvi en la seva alimentació. “Ja no puc menjar les croquetes de la meva mare.” S’estava cuidant, però a l’agost es va tornar a lesionar al mateix lloc. Dos mesos i mig de baixa. Va tornar al novembre, però va estar de baixa durant el Nadal. Al gener va jugar un altre cop, fins diumenge. La cuixa dreta. “És dur parar i tornar a començar després de tot l’esforç. No dubteu que les llàgrimes d’impotència tornaran a ser de felicitat. Cal mirar endavant”, deia Pedri a les xarxes socials. El 8 blaugrana s’ha perdut 69 partits per lesió amb el Barça. Un problema i un calvari que no s’acaben mai.

2021/22
14/9/21: lesió al quàdriceps de la cuixa esquerra.
2 setmanes de baixa
29/9/21: recaiguda i trencament muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra.
3 mesos i mig de baixa
14/4/22: ruptura al bíceps femoral de la cuixa esquerra.
2 mesos i mig de baixa
2022/23
16/2/23: trencament al recte anterior de la cuixa dreta
2 mesos de baixa
15/5/23: molèsties a la cuixa dreta
1 mes de baixa
2023/24
23/8/23: trencament al recte anterior de la cuixa dreta
2 mesos i mig de baixa
19/12/23: contusió i petita lesió muscular
1 mes de baixa
3/3/24: lesió al recte femoral de la cuixa dreta
Temps de baixa a determinar, però mínim d’un mes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)