Barça

Xavi: “Laporta és el millor president de la història del Barça”

El Barça rep demà el Mallorca (21h) a l’estadi Olímpic Lluís Companys. Després de la darrera sessió d’entrenament abans del matx, l’entrenador blaugrana, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Quin Mallorca esperen a Montjuïc?

“Primer vull felicitar el Mallorca perquè està fent una gran temporada, sobretot a la copa ja que està a la final. Aguirre treballa molt bé els seus equips i els hi treu molt rendiment. Són un equip solidari, molt fort i tenen molt clar a què juguen. Ens trobarem un rival defensiu, que aprofita molt bé les contres i les segones pilotes. És un rival difícil i que ve amb una confiança molt gran. Però juguem a casa i esperem fer un gran partit i emportar-nos els tres punts”.

Lesió de Pedri

“Sempre intentem fer prevencions de lesions. Crec que hem fet una feina impecable en aquest sentit. Són circumstàncies que a vegades no pots controlar. Li he dit que ha de ser positiu perquè serà l’última. No és tan greu com pensàvem i tant de bo pugui tornar aviat. És un futbolista molt important per a l’equip. Fem tot el que podem per evitar aquesta lesió, ell el primer. Hem de posar els cinc sentits perquè no torni a passar”.

Està en risc el futur de Pedri per les seves constants lesions?

“No és el primer jugador que li ha passat, que al començament de la seva carrera ha tingut moltes lesions i després no n’ha tingut més. Ell està vivint una situació que no li toca. Tenir tanta pressió tan jove no és fàcil de gestionar. Ha de ser positiu. S’ha de convèncer que es recuperarà i estarà bé. No hi veig problema perquè no és el primer jugador que li ha passat”.

Recuperar les bones sensacions

“Entre les paraules i el que després pot passar al camp hi pot haver un món. Nosaltres hem preparat molt bé el partit. Hem fet tot el possible per demà atacar bé, defensar bé... Hem vist vídeo i hem analitzat el Mallorca. Jo crec que tenim totes les possibilitats de guanyar i fer un bon partit. Es tracta de parlar al camp, que és el més difícil”.

Luis Enrique

“Jo no parlaré d’entrenador que l’any vinent. Estem davant un partit molt important per nosaltres, per endollar-nos a la lliga i jo crec que no és moment de parlar ni d’entrenadors ni de jugadors de futur. Ens estem jugant molt aquesta temporada com per parlar del que passarà la temporada que ve”.

Tres anys de mandat de Joan Laporta

“Faig un balanç molt positiu. Crec que ha fet les coses bé. El president es va trobar un club en un moment molt difícil a nivell econòmic, també institucional i esportiu. Crec que és el millor president de la història del Barça. És líder, és positiu... si hi ha alguna persona que pot treure al Barça d’aquesta situació és precisament Laporta”.

Real Madrid TV

“Ja ho he valorat, ja sabeu el que penso i no em tornaré a repetir”.

Vitor Roque

“Competeix amb Lewandowski i altres davanters que tenim a la plantilla. Ens ha ajudat i ens ajudarà d’aquí a final de temporada. Si s’ho guanya, tindrà minuts segur”.

Opcions a la lliga

“No tirem la tovallola. Ho intentarem fins al final, fins que matemàticament ens siguin que no. L’equip està bé i motivat malgrat que l’altre dia vam deixar escapar una oportunitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)