Barça

Eduard Romeu: “No puc tenir la dedicació intensa que requereix el Barça”

El vicepresident econòmic del Barça, Eduard Romeu, ha explicat els motius que l’han portat a dimitir del seu càrrec. Tal com afirmava el comunicat del club, Romeu, visiblement emocionat, ha explicat que engega un nou projecte professional que no podrà compaginar amb la feina al club i per això es desvincularà del Barça el pròxim 30 de juny. “Les regles del joc canvien a mig partit. Toca engegar nous projectes i això té complexitat. Crec que he escollit uns bons companys de viatge, però això m’obliga a tenir una dedicació absoluta i que no em permet compaginar-ho amb la dedicació intensa que requereix el Barça”, ha comentat Romeu.

El vicepresident econòmic blaugrana ha reconegut que el triomf contra el Nàpols i l’accés als quarts de la Champions l’ha ajudat. “Consolidem el que havíem pressupostat i compromès. Des d’aquest punt de vista, feina feta. Si no s’hagués guanyat el partit contra el Nàpols, segurament no haguéssim fet res perquè no m’agrada deixar les coses a mitges. Per això em vaig enfadar quan es perdien alguns partits, perquè hi havia molts euros en joc. És així. Dimarts era com una final, va ser un dia especial i intens”, ha comentat.

Romeu també ha explicat com va comunicar-ho a Joan Laporta. “Ahir va ser un dia molt complicat. Em feia respecte posar-me davant teu, president. Et vaig demanar que m’ho posessis fàcil i agraeixo que ho fessis. Vaig anar a casa seva i vam estar distesos, tranquils i emocionats. El Barça és un sentiment i es demostra en totes les actuacions del club”, ha acabat.

Per la seva banda, Joan Laporta li ha agraït la feina.“Agraït estic jo. Has estat una persona clau en el rescat i en la recuperació econòmica i en el pla de viabilitat. És de justícia dir-ho. Tenim la tranquil·litat que, si et necessitem, tindrem el teu consell i el teu suport. S’ha fet un esforç titànic”, ha dit el president, que no ha confirmat un substitut concret, sinó que tots els treballadors de l’àrea econòmica assumiran el càrrec, tot plegat enmig d’una situació econòmica molt delicada al club. “Treballem en equip. Les funcions de l’Eduard podran ser assumides per l’àrea d’economia i finances formada per executius del club i per directius assignats a l’àrea. L’Eduard deixa aquest àmbit del club sota control”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)