Barça

El Barça es classifica per a la final de la copa (2-1)

El Barça jugarà la final de la copa de la Reina. El conjunt blaugrana ha rematat la feina que havia fet a San Mamés, quan va imposar-se 0-3 a l’Athletic Club. En la tornada, disputada aquesta nit, les de Jonatan Giráldez han derrotat les basques per 2-1.

Les ocasions s’han fet esperar. De fet, la primera acció clara ha significat el primer gol blaugrana. Mariona ha rebut a l’espai i la primera rematada l’ha rebutjat Quiñones. L’esfèrica ha tornat a caure als peus de la balear, que no ha fallat en la segona (19’). A partir d’aquí, s’han multiplicat les ocasions locals. Salma i Bronze han rematat fora (23’ i 32’) i després Quiñones s’ha lluit. Primer, en una volea d’Ona des de la frontal (34’). Després, en una rematada en boca de gol de Salma que tot el Johan ja cantava com el segon (37’). En la darrera acció del primer temps, l’Athletic ha tingut l’ocasió més clara de tota l’eliminatòria, amb un xut de Pineco que ha blocat Paños de forma molt segura (45’).

La segona meitat ha estat força ensopida, sense arribades clares. De fet, el que ha arribat ha estat la sorpresa en forma de gol visitant. Engen ha relliscat dins l’àrea i Sanadri ha deixat el gol fet a Pinedo (63’). Just després, un dels grans al·licients: el retorn d’Alexia i Rolfö a l’Estadi Johan Cruyff i davant la seva afició. La capitana s’ha endut una gran ovació. L’Athletic ha estat a punt de fer el segon en una acció de córner que ha acabat amb un remat de cap al travesser (67’). El Barça ha premut l’accelerador i Patri ha fet el segon amb una canonada des de dins l’àrea després d’un córner servit des de l’esquerra (72’). Brugts ha fet el tercer, però ha estat anul·lat per fora de joc (86’). La neerlandesa gairebé fa el gol de la nit amb un xut llunyà que Quiñones ha enviat a córner (90’).

El 18 de maig, a un estadi encara per definir, la gran final contra la Real Sociedad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)