Ronald Araujo s’estalvia jugar

Internacionals. El central va ser un dels descartats de l’Uruguai. Raphinha, Ter Stegen, Gündogan i Kounde acumulen minuts

Nova jornada de compromisos internacionals per a alguns jugadors del Barça que es va saldar sense cap contratemps. És més, des de Barcelona poden celebrar que Ronald Araujo va ser un dels descartats de Marcelo Bielsa per a l’amistós que l’Uruguai va disputar contra el País Basc i que va acabar amb empat a un gol. També va descansar el madridista Fede Valverde.

Assaig de Champions

Ahir també es van jugar dos partits de nivell. A Londres, la selecció anglesa es va enfrontar al Brasil. Raphinha va ser titular i va disputar 78 minuts. De fet, va ser substituït per Savinho. L’extrem del Girona va fer el seu debut amb l’absoluta. La canarinha va acabar guanyant per la mínima gràcies a un gol d’Endrick, que serà jugador del Madrid quan compleixi els 18 anys.

I a Lió, França i Alemanya, dues de les potències europees i de les favorites de l’Eurocopa d’aquest pròxim estiu, van citar-se a Lió. Tres futbolistes del Barça van ser titulars. Pel bàndol francès, Jules Kounde va disputar 60 minuts. Al bàndol alemany, Ter Stegen va completar tot el partit i Gündogan va jugar 72 minuts. El porter blaugrana, per cert, va evitar un gol de Mbappé amb una gran aturada i també va controlar els intents de Dembélé. Un petit assaig de cara al duel contra el PSG dels quarts de final de la Champions. El combinat alemany va anar per feina, ja que Wirtz va marcar un golàs quan tot just s’havien jugat set segons. Havertz va fer el 0-2 definitiu.