Barça

Xavi: “El resultat ha estat molt curt. Hem disposat d’ocasions per sentenciar”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria per la mínima (1-0) contra Las Palmas. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“Crec que hem fet un molt bon partit. El resultat ha estat molt curt. Hem disposat d’ocasions molt clares per sentenciar. El partit se’ns ha posat de cara amb l’expulsió de Valles. A partir d’aquí hem dominat, hem generat i crec que el resultat és curt. Penso que és un resum del que portem de temporada. Ens costa sentenciar els partits i després ens toca patir. Si avui haguéssim estat més efectius, hauríem guanyat bé”.

Canvi de Joao Félix, assistent del gol de Raphinha

“Avui tenia dubtes en l’alineació. Sabíem que Las Palmas sortiria amb una línia defensiva molt alta i, per això, hem escollit a Lamine i Raphinha perquè van bé a l’espai. Després hem entès que el partit requeria de Joao, del seu talent entre línies, última passada... D’aquí a vingut el gol. Joao ha fet una jugada meravellosa, molt bona passada i Raphinha ha fet un golàs”.

Queda lliga?

“El que s’ha de fer primer és guanyar a Cadis. Ens costarà. Hem de pensar en nosaltres. Toca esperar com acaba la jornada, que fa el Madrid, que el que volem és compatir-los la lliga, però no depenem de nosaltres. Del que depèn de nosaltres és guanyar a Cadis, sense Lewandowski, Joao Félix ni íñigo Martínez, que els tres, sancionats, han caigut avui. Competirem igual”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)