Barça

“Ens costa sentenciar els partits”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández va complir ahir el primer dels dos partits de sanció per la seva expulsió al Metropolitano. L’egarenc, que va veure el partit des de la graderia, es va mostrar satisfet amb l’actuació dels seus jugadors: “Crec que hem fet un molt bon partit. El resultat ha estat molt curt. Hem disposat d’ocasions clares per sentenciar. El partit se’ns ha posat de cara amb l’expulsió de Valles. A partir d’aquí hem dominat, hem generat i crec que el resultat és curt. Penso que és un resum d’aquesta temporada. Ens costa sentenciar els partits i després ens toca patir. Si haguéssim estat més efectius, hauríem guanyat bé.”

Amb aquesta victòria, els blaugrana han retallat, provisionalment, a cinc punts la distància respecte al Madrid, que s’enfronta aquest vespre a l’Athletic. Xavi creu que encara hi ha lliga: “Toca esperar a veure com acaba la jornada i què fa el Madrid. El que volem és competir amb ells per la lliga, però no depenem de nosaltres. El que sí que depèn de nosaltres és guanyar a Cadis.” Un partit en què Xavi no podrà comptar ni amb Lewandowski, Cancelo ni Íñigo Martínez, tots tres sancionats ahir amb la cinquena targeta groga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)