Barça

El protagonista

Raphinha

Sempre present

“Lluitarem fins al final i no ens donarem per vençuts fins que s’acabi el campionat”, assegura Raphinha, l’MVP del matx

Raphinha va ser l’home del partit ahir al Lluís Companys. “El més important és que hem guanyat, hem sumat els tres punts i això ens serveix per seguir tenint confiança”, va destacar al final de l’enfrontament. El brasiler va ser l’autor del gol del triomf i un futbolista que, com acostuma a fer, va estar a tot arreu. A més va jugar en diferents posicions, ja que la primera part la va jugar d’extrem esquerre i la segona, a dins, d’interior dret i en les dues va estar present i va pesar. Això sí, si tingués aquell punt de pausa que li permetés tenir un pèl més de delicadesa per finalitzar les accions, el seu futbol se situaria en una nova dimensió. Malgrat tot, en fa prou per resoldre enfrontaments, com va fer ahir. I és va protagonitzar totes les jugades clau: la de l’expulsió d’Álvaro Valles, ja que va ser a ell que el porter va fer la falta que li va suposar la vermella i que Las Palmas quedés amb deu homes (24’), i les dels dos gols, encara que només un va pujar al marcador. Absolutament determinant.

“El partit estava difícil. Las Palmas és un rival que té qualitat. Estàvem fent un gran partit i estava clar que el gol arribaria en un moment o altre”, va assegurar l’atacant, que es va queixar de la diana (19’) que li va invalidar l’àrbitre a instàncies del VAR. “Jo crec que és gol, no sé què ha assenyalat”, va explicar el dorsal 11, que va poder-se rescabalar a la segona meitat (59’), rematant de cap una fantàstica centrada de João Félix. El va celebrar amb ràbia i fent, tot just després que la pilota toqués la xarxa de la porteria, el gest del VAR, dibuixant amb un quadrat amb els dits. És el cinquè gol de Raphinha en la lliga, competició en què els blaugrana insisteixen. “Lluitarem fins al final i no ens donarem per vençuts fins que s’acabi el campionat”, va dir l’atacant, que va explicar quina creu que ha estat la fórmula per a aquesta millora de resultats del conjunt orientat per Xavi, amb 23 punts dels últims 27 disputats. “Vam parlar del que ens faltava per aconseguir les victòries i sabíem què havíem de fer per canviar el que estava passant. Ara estem aconseguint fer bons partits i guanyar”, va asseverar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)