Barça

Araujo: “Les paraules de Gündogan? Hi ha codis i valors que s’han de respectar”

La 19a edició del llibre Relats solidaris ha estat presentada a Barcelona aquest migdia a l’Antiga Fàbrica Damm. La iniciativa, que reuneix centenars de periodistes esportius d’arreu de Catalunya en petits relats en els seus àmbits i que té com a objectiu recaptar diners per la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, ha estat apadrinada aquest any pel futbolista del Girona Cristhian Stuani i el del Barça Ronald Araujo. El capità del conjunt blanc-i-vermell va assistir a la presentació dilluns a Girona i avui ha estat torn pel central blaugrana a Barcelona. D’aquesta manera, ha aparegut Araujo públicament per primera vegada, després de l’eliminació en la Champions League contra el PSG en què va ser expulsat al minut 29 de la tornada. Les seves declaracions més destacades:

Com estàs?

“Trist, com tots els culers per l’eliminació. Ho teniem a la mà. Aquella jugada és una jugada fortuïta és 50 a 50. Si la xiula no passa res i si la xiula, m’ha d’expulsar.”

Les paraules de Gündogan

“Prefereixo guardar-me per a mi el què penso. Tinc codis i valors que s’han de respectar”

Has parlat amb ell?

“Ja he respòs a aquesta pregunta”

El clàssic

“Trist per la derrota però tenim una revenja important diumenge. Tenim un partit contra el Madrid el nostra rival. Tenim una oportunitat i anirem amb tot”.

La renovació

“Va bé. La meva gent i el club han començat a parlar. Ara estava concentrat en la temporada i quan acabi s’asseuran a conversar”.

A prop de renovar?

“Sempre es parla del futur i les propostes que arriben i estic molt content al Barça, la meva familia esta feliç. Ho dono sempre tot quan surto al camp”

Què li dius a l’afició?

Ho sentim molt. Ho sento molt. Estem tristos però ho tornarem a intentar la propera temporada. Ho tornarem a intentar i donarem alegries”

Se sent responsable per la jugada?

“Responsable no. Condiciona una mica el partit, ens quedem amb deu. Quan m’expulsen és un condicionant perquè ens quedem amb deu i ser el què puc aportar a l’equip. Estic molt agraït als culers, m’han donat suport allà el camp m’animaven”

Opcions de capgirar la situació a la lliga

“Tenen dies per descansar i arribar bé el partit. Matemàticament tenim opcions i ho lluitarem. Si guanyem retallarem punts i lluitarem fins al final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)