Barça

Giráldez: “Els partits de l’any passat ens serviran”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, confia a treure un bon resultat en l’anada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

L’eliminatòria

“Jugar a fora o a casa no canvia tant per l’escenari com pel resultat. L’any passat en vam treure un de molt bo en l’anada i això ens va permetre afrontar la tornada amb més tranquil·litat. L’empat ens va servir. També tenim l’experiència d’haver jugat contra elles. És el tercer partit en un any i els del curs passat serviran per analitzar les coses ben fetes i les que hem fet malament. Intentarem tenir el major nombre de recursos durant el joc per adaptar-nos i aconseguir un bon resultat”.

Mantenir el ritme del partit

“Serà important. Volem que es jugui el major nombre de minuts perquè nosaltres tenim una manera de jugar en què intentem ser protagonistes, atacar i estar a camp contrari. Vam veure estils diferents l’any passat, però el més important és el que depèn de nosaltres. Les coses que depenen del rival no les podem controlar. Hem de veure de quina manera estem preparades mentalment per sostenir-nos. Que puguem estar dins el partit en tot moment i que res de l’entorn pugui canviar la nostra manera d’afrontar-ho. En això hem fet un creixement aquesta temporada. M’agrada molt la capacitat de l’equip d’assumir escenaris diferents. Demà és una bona oportunitat per demostrar el nivell que tenim”.

Canvis respecte l’any passat

“No som la mateixa plantilla i arribem en un punt diferent, amb més disponibilitat de jugadores. Elles venen de perdre dues competicions importants, estan lluitant la lliga i els hi falten jugadores. Tot això fa que, juntament amb el nostre estat de forma, sigui diferent. Però hi ha h coses que han de ser les mateixes, per exemple a nivell d’identitat”.

Factor emocional

“Nosaltres estem en una bona dinàmica i la d’elles és diferent, però això no fa que la situació de partida canviï. Moltes vegades serveix d’oportunitat per revertir una situació que ara per elles no és favorable. Nosaltres hem tingut poques experiències durant la temporada en què hàgim estat per sota en el marcador perquè no hem perdut mai. Això et dona confiança i la sensació de no haver-ho viscut. És la nostra responsabilitat, tenir la capacitat mental per afrontar-ho. Estem preparades i hem de donar una bona imatge per demostrar que som un equip superlatiu”.

Claus Chelsea

“Tenen molt talent en l’última línia i maneres diferents de fer mal als equips contraris: en un contra un, en transició, en tir exterior, etc. Una de les claus serà no perdre la pilota i evitar transicions com la que va acabar en el gol seu l’any passat. Estem acostumades a rivals que tenen una manera similar de plantejar els partits i això serà un factor a tenir en compte”.

L’afició

“Espero molt demà de l’afició. Som un equip molt competitiu i ho hem de fer també a la grada. Volem millorar la xifra del partit contra el Madrid. Si hi ha gent que té dubtes, que pensi que volem guanyar a la gespa i a la grada. Esperem que l’arribada sigui meravellosa, que donin el màxim suport possible i poder gaudir d’un altre dia màgic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)