Barça

Patri: “L’experiència és un punt a favor”

La jugadora de Barça, Patri Guijarro, reconeix que l’equip té un punt d’experiència que pot ser decisiu davant el Chelsea. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Eliminatòria

“Es decidirà en petits detalls, sobretot en una eliminatòria així, tan igualada. Vam veure-ho l’any passat. Un gol fora de l’àrea decideix l’anada. La concentració i els petits detalls marcaran la diferència”.

Sisena semifinal

“És difícil, però ho hem fet. L’experiència serà important, sobretot en els primers minuts. Aquests nervis que a vegades poden jugar males passades, nosaltres els sabrem controlar més. Fins i tot la sobreexcitació. Pots anar revolucionada per aquestes ganes, nervis i il·lusió, que han d’estar, però amb el punt just. Això ens farà començar bé el partit i és important en una eliminatòria així. Altres anys ens ha costat més agafar aquesta dinàmica del partit i és un punt a favor que aprofitarem”.

Què ha canviat en un any?

“Tenim una plantilla diferent, però els petits matisos a l’hora de jugar seran iguals. Espero un partit semblant al de l’any passat, molt igualat. Nosaltres tenim les mateixes intencions i ho afrontem amb més ganes i concentració. Tant de bo puguem guanyar demà”.

Factor emocional

“No ens ha d’influenciar el que hagi passat últimament. Elles venen d’una dinàmica que no els agrada, però segur que no pensen en això, sinó en el que ve ara i en l’eliminatòria de l’any passat. Nosaltres tenim una mentalitat de concentració”.

Diferència de lligues

“Pot ser. Cada cap de setmana tenen una exigència i tenen davant un equip amb un nivell diferent al que trobem a Espanya, però nosaltres ens exigim a nosaltres mateixes i és una exigència màxima. El xip canvia quan entrem al camp. Ens exigim passi el que passi. El més important és que, sigui el minut que sigui i anem guanyant, continuem al 200% i no baixem. Ho sabem i ho hem fet bé aquests anys”.

Jugar a Montjuïc

“És un estadi històric i tant de bo vingui molta gent i puguem superar l’entrada del partit contra el Madrid. Animo a la gent que vingui. És un bon horari, encara que faci sol. A la gent li agrada i s’anima. És un escenari idoni i unes semifinals són un motiu per estar amb nosaltres”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)