Barça

“Després de fer una hora brillant, hem regalat el partit”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández es va mostrar molt enutjat amb l’equip que orienta, després de la desfeta a Montilivi. “Hem fet una actuació brillant fins al minut 65. Teníem el partit absolutament controlat, sent molt superiors i després l’hem regalat”, va dir. “És el resum de la temporada; errades flagrants al darrere i falta d’efectivitat a dalt”, va continuar. “Així és molt difícil competir”, hi va afegir, molt crític. “Aquestes errades flagrants no corresponen a aquest nivell de jugadors i de club”, va indicar. “Hem tingut ocasions per fer l’1-3 i hauria canviat la pel·lícula, però després fem tres errades”, va insistir. “Hem de canviar moltes coses per competir l’any vinent”, va assegurar el preparador, que no trobava altra explicació al que havia passat. “N’hem parlat tota la temporada, d’enfocar-nos en aquestes errades, i ens continuen passant; a aquests nivells marquen la diferència”, va explicar.

D’altra banda, el desenllaç i el desgavell del tram final d’enfrontament tornen a plantejar dubtes sobre el projecte, recentment ratificat. Xavi pensa que internament, no succeirà. “No hi haurà debat”, va manifestar al respecte. “Ara ens toca lluitar per la segona plaça, tot i que no depenem de nosaltres; la volem”, va cloure.

CRÍTIC

“Amb aquestes errades és molt difícil competir. Hem de canviar moltes coses”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció