Barça

Paredes: “Que no es normalitzi”

L’alegria al vestidor del Barça després de segellar la novena lliga del club, era evident. El triomf a Granada ha donat el segon títol del curs, quan encara en queden dos en joc.

En declaracions als micròfons de DAZN, totes s’han encarregat de recordar la dificultat de guanyar cinc lligues de forma consecutiva. “Volíem tancar-ho com més aviat millor. Estem molt contentes. Cadascú és lliure, però de portes en dins sabem com costa i com treballem cada dia. Sabem el que aporta tothom. Remem en la mateixa direcció per continuar complint”, ha explicat la capitana, Alexia Putellas. “S’està normalitzant que aquest equip té l’obligació de guanyar cada temporada, però li donem la importància que toca. És un moment molt feliç. Hem fet una temporada perfecta, sent superiors, guanyant i marcant molts gols. Felicitar a les jugadores, a l’staff i a l’afició. Al Barça hi ha pressió perquè has de demostrar les coses, però gaudeixo i soc un privilegiat”, ha afirmat el tècnic, Jonatan Giráldez, que marxarà aquesta temporada.

Una altra de les capitanes, Irene Paredes, ha recordat que totes han hagut de remar molt. “Que no es normalitzi. Totes hem viscut situacions complicades al Barça o a altres clubs. Cal valorar el que es fa cada dia i el que costa això. No és cosa d’avui, sinó de tota la temporada. Estem en el tram final. Queden dos títols. Podem celebrar, però a seguir treballant”, ha sentenciat.

Finalment, dues de les jugadores de la temporada, Aitana i Graham, també han recalcat la dificultat de guanyar la lliga. “Demano tots els títols. Estic contenta per aconseguir una altra lliga. Sembla fàcil, però no ho és. Hi ha molta constància. Aquest equip no es cansa de guanyar i això ens fa úniques. Sabem la feina que hi ha i cal celebrar-ho. Res és fàcil. Aquests moments passen i qui sap si tornaran”, ha dit la de Ribes. “No és fàcil guanyar cinc lligues seguides. Cada any és més difícil i estem orgulloses de tornar a guanyar. Ara toca celebrar. És difícil mantenir el nivell tota la temporada. Sabem el que costa a dins”, ha assegurat la noruega.

Queden dos títols i Alexia no ha amagat la “il·lusió”No mentiré. És l’objectiu de totes, per això treballem. De moment, hem aconseguit dos. En queden dos més. Ara toca preparar la final de la copa i després ja arribarà la Champions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció