Barça

El Barça celebrarà el títol de lliga aquest divendres al Johan Cruyff

El Barça prepara per a aquest divendres una gran festa a l’estadi Johan Cruyff per celebrar el títol de lliga, aconseguit el cap de setmana passat al camp del Granada. Serà un cop acabi el partit entre el Barça i l’Athletic Club (20.30h), corresponent a la 27a jornada. Abans, Patri Guijarro rebrà en mans del directiu responsable Xavi Puig una samarreta commemorativa pels seus 300 partits com a blaugrana.

‘Campiones de Lliga’ serà la temàtica de la nit i tothom qui assisteixi al partit podrà fer-ho, com és habitual al Johan, des d’una hora abans de l’inici per gaudir d’un seguit d’activitats a la prèvia, com jocs i concursos al videomarcador. Tampoc faltarà la música a ritme de DJ i el pintacares a l’exterior.

Durant la mitja part, també hi haurà altres activitats per animar l’afició, com la Cursa de Títols a les grades o la mítica pluja de samarretes, aquest cop amb el disseny exclusiu de ‘Campiones’. La samarreta ‘Campiones’ no està a la venda i per tant només la podran aconseguir els afortunats o afortunades que la guanyin divendres al Johan. Ginestà, el grup de música barceloní format pels germans Júlia Serrasolsas i Pau Serrasolsas, serà el grup convidat especial en aquest partit. En aquesta ocasió interpretaran l’himne del Barça a la prèvia i cantaran una cançó del seu nou disc, ‘Vida meva’, durant la mitja part.

Per tancar la festa, les jugadores sortiran al terreny de joc una per una per rebre l’ovació de l’afició, i més tard s’entregarà la copa de campiones a la capitana Alexia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció