Barça

“Sempre hi ha soroll, però estic tranquil”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Les paraules de Xavi en la prèvia en què va dir que “fa 25 anys, arribava l’entrenador i li portaven qui volia i ara no és així”, han aixecat polseguera, ahir i avui. Algunes informacions han indicat que aquestes declaracions havien decebut molt a Joan Laporta que, de fet, no s’ha desplaçat a Almeria. Xavi, després del matx, en què el Barça ha guanyat (0-2) a l’Almeria s’hi ha referit. “Només vaig dir el què penso. La situació econòmica no és la millor. I estem treballant conjuntament amb el club revertir-ho”, ha assegurat. “A partir d’aquí lluitarem, amb tota la il·lusió per assolir títols”, ha seguit. “Tinc moltes ganes de començar la nova temporada. L’estem preparant amb Deco. Soc al millor club del mon i tinc tota l’ambició de guanyar títols”, ha continuat. “La situació no és la millor. Entenc que sempre hi ha soroll en l’entorn, però estic tranquil”, ha insistit el tècnic que ha assegurar que del club “a mi ningú m’ha dit res” i que “la relació no canvia”.

Sobre el matx, ha manifestat que a l’equip que orienta li ha faltat “contundència”. “Hem tingut el domini i el control, hem estat còmodes però ens ha faltat contundència. Haguéssim pogut marcar abans i ells han tingut ocasions molt clares”, ha expressat. “Era clau treure els tres punts, depenem de nosaltres mateixos i hem de guanyar un partit per ser segons”, ha tancat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)