Barça

El Barça oficialitza la desvinculació de Xavi i li agraeix les facilitats

Barça. Fet aquest anunci, ara el pròxim pas és anunciar l’arribada de Hansi Flick

La desvinculació contractual de Xavi Hernández i tot el seu staff tècnic ja és una realitat. El Barça acaba d’oficialitzar l’acord.

Com ja vam explicar Xavi ha posat moltes facilitats, fins el punt que ha perdonat el salari que li pertocava en la temporada 2024/25. Va prometre que faria aquest gest i així ha estat. El club sí li ha pagat els 2,5 milions d’euros que el mateix Xavi va posar de la seva butxaca per poder desvincular-se de l’Al-Sadd i fitxar així pel Barça.

En el comunicat, el club agraeix públicament la generositat de Xavi, que sempre s’ha posicionat com un home de club: “El Barça expressa públicament el seu agraïment a Xavi i a la resta del seu staff tècnic pel seu compromís, dedicació i generositat i per les facilitats donades per desvincular-se contractualment. De la mateixa manera, li desitja molta sort i èxits en el futur, tant a nivell personal com professional”.

Aquest anunci és el pas previ a què el club oficialitzi l’arribada de Hansi Flick com a substitut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.