Barça

Les jugadores i la mentalitat guanyadora

Maduresa. Aitana Bonmatí i Graham Hansen destaquen el creixement mental que ha experimentat l’equip des de la derrota en la final de Torí

És igual si el Barça no ha guanyat mai al Lió. És igual si fa dos anys el conjunt francès va tornar a passar-li per sobre. Les jugadores blaugrana han experimentat un creixement mental enorme des de llavors. Un ingredient més per creure-hi. “L’experiència et permet contrarestar les adversitats. Abans era difícil capgirar un partit que començàvem perdent, però ara ho hem fet contra Wolfsburg o en les semifinals contra el Chelsea. L’experiència és important. Sabem que és millor no encaixar en els primers minuts, si no vas a remolc. I si passa, no passa res. Confiem. Tenim la mentalitat guanyadora de sempre. Sense tenir-la no estaríem aquí. Però no vull parlar del passat. Serveix per aprendre. És un partit 50-50. Ens veig entrenar i sé la mentalitat. Demà serà un gran dia”, va afirmar Aitana Bonmatí en la roda de premsa prèvia. En la mateixa línia es va mostrar Graham Hansen. “Quan passes derrotes dures, aprens. Estem més preparades. Hem viscut aquesta situació més cops i això hi ajuda. Tenim ganes d’afrontar el partit i de lluitar pel títol”, va dir la noruega.

Aitana tampoc no va voler entrar en la polèmica sobre la destitució de Xavi a 24 hores d’una final tan important. “Volem estar centrades en el partit. L’afició ho mereix. No vull parlar de res més avui.” La migcampista de Ribes va assegurar que avui s’enfronten “els dos millors equips del món” i va mostrar el seu “orgull” pel fet de tenir una afició que avui es desplaça en massa a San Mamés. “És un orgull formar part d’aquest club i tenir aquesta afició. Són la jugadora número 12.”

LA PRÈVIA

Tenim la mentalitat de sempre. Sense tenir-la no estaríem aquí
Aitana Bonmatí
JUGADORA DEL BARÇA
Estem més preparades. Hem viscut aquesta situació més cops i això hi ajuda
Graham Hansen
JUGADORA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)