Barça

Héctor Fort, primera operació de l’era Flick

Renovació. El lateral de la Masia, després del seu bon any amb Xavi, amplia el vincle amb el Barça fins al 2026

El Barça aposta fort per Héctor Fort. El lateral de la Masia va signar ahir l’acord de renovació fins al 2026. Després de renovar Pau Cubarsí el dia 9 de maig, el club continua blindant els joves talents de la casa i ara ha estat el torn d’un Fort que, als 17 anys, aquesta passada temporada amb Xavi Hernández ha arribat a disputar un total de deu partits oficials amb el primer equip (set en la lliga, un en la Champions i un en la copa). Talent amb ADN Barça al servei de Hansi Flick.

Héctor Fort va estampar la seva signatura ahir al matí al despatx del president, en un acte en què, al marge de Joan Laporta, també hi van ser presents el vicepresident primer, Rafa Yuste; el directiu responsable del futbol formatiu, Joan Soler, i el director esportiu del club, Anderson Luís de Souza, Deco. El premi del nou contracte arriba després de tota una vida al Barça i després d’una temporada de transició cap al primer equip que no oblidarà mai. Fort va arribar al club amb només set anys, procedent de la PB Anguera, per incorporar-se a l’equip prebenjamí. Després de passar per les diferents etapes del futbol formatiu, va tenir l’oportunitat de debutar a l’elit el 13 de desembre al camp del Royal Anvers, a Bèlgica, en un partit de mal record per a l’equip blaugrana (3-2). El Barça va perdre aquell partit de Champions contra un Anvers que mai abans havia guanyat un partit de la fase de grups de la màxima competició europea, però per sort la desfeta no va afectar la classificació del Barça per als vuitens. Pel que fa a imatge, la derrota sí que va fer mal, en un partit que ja havia estat enterbolit en la prèvia perquè Laporta i Deco van convidar Xavi a modificar la convocatòria donada el dia abans, i jugadors com Lewandowski, Gündogan i Araujo, a qui el tècnic volia donar descans, van acabar viatjant.

“Estic molt content. Poder renovar amb el club de la meva vida és un somni. Aquesta renovació ens fa feliços a mi i a la meva família, som culers de tota la vida, i repeteixo: és un somni”, va explicar el protagonista després de signar el nou contracte.

Fort, ‘fitxatge’ de Márquez contra l’Eivissa

Al marge dels deu partits oficials que ha jugat Héctor Fort aquesta temporada 2023/24 amb el primer equip, també ha jugat 13 partits amb el Barça Atlètic (tots com a titular) i dos amb el juvenil de divisió d’honor, un en la lliga i l’altre a la Youth League. Ara, un cop acabada ja la temporada amb el primer equip, reforçarà el filial blaugrana en les seves aspiracions de pujar de categoria. Estarà disponible per a Rafa Márquez per al partit de semifinals del ‘play-off’ d’ascens contra l’Eivissa (diumenge, 19.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)