Barça

El Barça detalla els preus per als abonaments al Lluís Companys i al Camp Nou

La Junta Directiva del Barça, que s’ha reunit aquest dijous en sessió ordinària a les oficines centrals, ha aprovat els preus i el model d’assistència per a la pròxima temporada 2024/25, que inclou tots els detalls de la tornada a l’Spotify Camp Nou, inclòs el model d’elecció de seient i els preus.

Pel que fa als passis per l’Estadi Olímpic Lluís Companys, es mantenen els preus de la temporada 23/24, aplicant l’IPC corresponent i equivalent a mitja temporada. Els preus acordats són: Tribuna (449 €); Lateral (258 €); Córners Nord (232 €), Córners Nord Visió 80% (181 €), Córners Sud (232 €) i Córners Sud Visió 80% (181 €); Gol Nord (186 €), Gol Nord Visió 80% (132 €), Gol Sud (186 €) i Gol Sud Visió 80% (132 €); Lateral PMR (258 €) i Gol Sud PMR (186 €); i, finalment, EDA -grada d’animació- (90 €). El càlcul de preu s’ha realitzat amb el supòsit de jugar mitja temporada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Es realitzaria una renovació automàtica en cas d’ampliació del calendari.

En la tornada a l’Spotify Camp Nou la instal·lació no estarà disponible al 100% i només se’n podrà fer ús provisionalment de la primera i la segona graderia. L’aforament serà del voltant del 60% i, un 85% de les localitats, un cop exclosos els seients VIP i els requeriments de la competició, estaran destinades als socis i sòcies abonats i abonades.

El Barça ha decidit apostar per un model de seient variable i s’haurà de fer una selecció de zona i confirmació d’assistència partit a partit, en cas que la demanda superi el nombre de seients disponibles. Per tant, no es preveu l’opció de Seient Lliure. Els preus fixats pels passis de la tornada a l’Spotify Camp Nou s’ajusten a la nova distribució de zones a l’Estadi però mantenen la dels preus de la temporada 2022/23 amb l’increment de l’IPC acumulat. També com en el cas de l’Estadi Olímpic Lluís Companys en el càlcul s’ajusta a la planificació de jugar mitja temporada a l’Spotify Camp Nou. Pel que fa a la Tribuna, la distribució de les zones i els preus acordats són: Tribuna 1 Central (695 €); Tribuna 1 (625 €); Tribuna 2 Central (755 €); Tribuna 2 (685 €). Per al Lateral són: Lateral 1 Central (435 €); Lateral 1 (400 €); Lateral 2 Central (463 €); Lateral 2 (435 €). Pel que fa als Gols, Gol 1 (260 €); Gol 2 (295 €); EDA -espai d’animació- (110 €). I finalment els córners, Córner 1 (333 €); Córner 2 (355 €).

En la tornada provisional a l’Estadi, podran optar a una localitat la totalitat de socis i sòcies abonats del FC Barcelona, juntament amb els 3.240 socis i sòcies no abonats que aquesta temporada 2023/24 van adquirir el passi per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. L’elecció de la zona serà provisional i no suposarà l’elecció de seient definitiva al futur Spotify Camp Nou. Els socis i sòcies abonats que decideixin continuar amb l’excedència i no adquireixin passi per a la tornada provisional a la nova llar blaugrana, mantindran intactes els drets per a l’assignació final.

Els 17.902 socis i sòcies amb passi per a Montjuïc tindran prioritat d’elecció de zona sobre la resta de socis i sòcies abonats.

El Barça busca lletra per l’himne del 125è aniversari

El Barça escalfa motors de cara a la celebració del seus 125 anys i ho fa convocant el “Premi Cant 125è aniversari”, un projecte que pretén trobar la lletra d’una nova peça musical que es convertirà en la cançó oficial del 125è aniversari del Club.

La convocatòria d’aquest Premi és oberta a tothom i apel·la al talent artístic del país per crear una composició històrica i única, inspirada en el que el Barça significa, en la seva idiosincràsia, en els seus valors, i en allò que l’ha convertit en una icona per a Catalunya i també per al món.

Aquestes composicions literàries hauran de ser originals, han d’estar escrites en llengua catalana i es poden presentar de manera anònima o no. Aquest procés participatiu es tancarà amb la selecció de tres lletres finalistes, escollides per un jurat, que seran guardonades amb 6.000 euros cadascuna.

Les lletres es poden adreçar al Club des d’aquest dijous 30 de maig i fins diumenge 30 de juny, a través d’un formulari que apareix a la pàgina web de l’entitat blaugrana.

Posteriorment les tres peces seleccionades passaran a mans d’uns compositors, escollits pel FC Barcelona, que crearan una música per a cadascuna d’aquestes. A continuació, aquestes lletres, ja musicades, s’oferiran a productors musicals i intèrprets, també a elecció del Club, per tal que les enregistrin i les posin en escena. El procés culminarà amb una votació popular en la qual s’escollirà democràticament quina de les tres obres serà el Cant del 125è Aniversari del FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.