Barça

Aitana, lesionada, torna abans a Barcelona

La futbolista del Barça, Aitana Bonmatí, abandonarà la concentració de la selecció espanyola per una lesió a l’adductor de la cama dreta. Així ho han confirmat les exploracions realitzades a Dinamarca per part dels metges de la selecció. La migcampista ja no va jugar ni un sol minut en el partit classificatori per a l’Eurocopa que el combinat de Montse Tomé va guanyar per 0-2. Segons ha informat la federació, Aitana arrossegava molèsties des que va arribar a Las Rozas el passat dilluns i per això no es va voler arriscar. Després de valorar la situació amb els serveis mèdics del Barça, el més oportú ha estat decidir que la de Ribes torni a la disciplina del club per continuar amb la seva recuperació.

El conjunt de Jonatan Giráldez, que acaba de guanyar un pòquer històric, encara ha de disputar dos partits més de lliga contra el Betis (9 de juny, 20.30h) i contra el València (16 de juny, 12h), a més de viatjar a Mèxic per disputar-hi un partit contra el Chivas (12 de juny).

Aitana és la segona futbolista del Barça que abandona la concentració per problemes físics, després que ho fes Ona Batlle. Una altra blaugrana, Bruna Vilamala, substituirà la Pilota d’Or i s’incorporarà avui a la concentració a Tenerife, on Espanya jugarà dimarts contra Dinamarca (21.30h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)