Barça

Lamine Yamal, pas ferm cap al Golden Boy

Golden Boy 2024

Lamine Yamal continua tête de la course en el seu gran objectiu de guanyar el Golden Boy 2024. Avui dimecres, al Teatre Cucinelli de Solomeo (Itàlia), s’ha dut a terme un acte en el que s’ha presentat el rànquing dels 100 classificats que opten al premi de ’Millor Jugador Jove’ i Lamine Yamal ocupa la primera posició ara mateix. En la llista hi figuren quatre blaugrana: Lamine Yamal ocupa el primer lloc, Pau Cubarsí és el vuitè, Gavi, que ha estat lesionat tota la temporada, és el vintè i Vitor Roque ocupa el lloc cinquanta.

El premi final se sabrà el 4 de desembre del 2024, en una gala que es durà a terme a Torí. Fins llavors, la llista de 100 candidats s’anirà veient reduïda. Cal recordar que el Golden Boy és un premi que s’atorga al millor jugador jove menor de 21 anys que jugui en una lliga europea. Fins al novembre, el rànquing s’anirà elaborant a través d’un algoritme. Posteriorment, entren en escena els vots dels periodistes.

Lamine Yamal té en aquests moments 93,6 punts, per davant de Joao Neves del Benfica (93,4) i Alejandro Garnacho del Manchester United (90,8 punts). Pau Cubarsí té 82,9 punts i Savio del Girona està per davant amb 84,1 punts.

Els últims guanyadors del guardó van ser Bellingham (2023), Gavi (2022) i Pedri (2021).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)