Barça

Marc Casadó renova fins al 2028

El Barça s’ha assegurat la continuïtat d’una de les perles de La Masia. El club ha fet oficial la renovació de Marc Casadó, capità del filial blaugrana, fins al 30 de juny del 2028. El migcampista ha signat el seu nou contracte acompanyat del president, Joan Laporta, del responsable del formatiu, Joan Soler, i del director esportiu, Deco. “Porto lluitant per això des de petit. És el somni de qualsevol nen i s’està fent realitat. Estic molt content”, ha assegurat en declaracions als mitjans del club.

Casadó, nascut a Sant Pere de Vilamajor l’any 2003, va arribar al Barça el 2016 i aquesta temporada ha estat en dinàmica del primer equip, formant part de moltes convocatòries. El migcampista va debutar a les ordres de Xavi el curs passat en un partit de Champions a camp del Viktoria Pilsen. Aquest últim any ha jugat quatre partits amb el primer equip, dos a la lliga i dos a la Champions. “No és fàcil perquè hi ha una competència brutal. Però la il·lusió d’arribar algun dia al primer equip et fa continuar treballant”, ha explicat el migcampista, que farà la pretemporada sota les ordres de Hansi Flick.

La renovació de Casadó arriba poc abans del decisiu partit que ha d’afrontar el Barça Atlètic aquest diumenge a Còrdova. El conjunt de Rafa Márquez ha de guanyar per pujar a la segona divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)