Girona

Ladislav Krejci

Central del Girona

“L’objectiu és la classificació per a la fase que ve”

El central txec està adquirint protagonisme amb el Girona, amb qui debuta a la Champions després de fer grans actuacions a l’Europa League amb l’Sparta de Praga

“A l’Sparta de Praga vaig adquirir experiència, però encara soc jove i he d’aprendre moltes coses”

Trobar el costat positiu de les lesions, i més amb la plaga que està vivint el Girona, és d’allò més complicat, però mirant al futur sempre se’n pot rascar alguna cosa positiva. Si més no això deu pensar Ladislav Krejcí, un dels grans fitxatges del Girona aquest estiu, i és que el central txec està aprofitant la baixa de Daley Blind per accelerar un procés d’adaptació que, desgraciadament, no va poder acabar de fer en la pretemporada precisament per problemes físics. El central txec, de 25 anys, ha de ser un pilar per a la defensa gironina en els pròxims anys, i a poc a poc va demostrant del que és capaç. “Vaig tenir alguns problemes musculars en les primeres jornades i vaig anar entrant de mica en mica, però crec que amb l’equip cada vegada ens estem combinant més bé i ens trobem millor”, comentava ahir en la roda de premsa prèvia un Krejcí que espera en les setmanes vinents una millora dels resultats tant en la lliga com en la Champions.

Krejcí, que de moment és un dels quatre jugadors de camp que ha jugat tots els minuts a la Champions, s’estrena amb el Girona a la màxima competició europea, però no li ve tan de nou, ja que disposa d’una àmplia experiència a l’Europa League, una competició en què va brillar el curs passat amb l’Sparta de Praga marcant 3 gols en els 9 partits que va disputar sent el capità del conjunt txec, que després de superar les eliminatòries prèvies és una de les revelacions d’aquesta Champions (4 punts). “Estic molt agraït per totes les oportunitats que em va donar l’Sparta de Praga. Em va servir per anar creixent i adquirir experiència, però encara soc jove i hi ha moltes coses que he d’aprendre. Estic impacient per afrontar els nous reptes que m’esperen”, diu Krejcí, que a mesura que es vagi adaptant al conjunt gironí confia demostrar la seva habilitat golejadora i la capacitat de lideratge que ha demostrat a l’Sparta i a la selecció de la República Txeca. Tot, amb un clar objectiu: “Des del principi el nostre objectiu ha estat classificar-nos per a la pròxima fase de la Champions i això és el que intentarem fer. Per això hem de guanyar l’Slovan.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)