Barça

Cubarsí, Eric i Fermín (Barça), Joan Garcia (Espanyol) i Miguel (Girona), als Jocs Olímpics de París

Santi Denia, el seleccionador espanyol de l’equip de futbol que participarà en els propers Jocs olímpics de París, ha donat la llista definitiva de jugadors que formaran la plantilla. En aquesta s’hi troben els jugadors del Barça Pau Cubarsí, Eric Garcia i Fermín, a més del porter Joan García, representant l’Espanyol i Miguel Gutiérrez, del Girona –també hi ha Abel Ruiz, ara al Braga però en les properes hores nou jugador de l’equip girní–. Espanya competirà contra Uzbekistán, la República Dominicana i Egipte en la fase de grups del torneig.

La convocatòria completa la formen els següents futbolistes: Arnau Tenas (PSG), Joan Garcia (Espanyol), Iturbe (Atlético), Cubarsí i Eric Garcia (Barça), Mosquera (València), Pacheco (Alavés), Juanlu (Sevilla), Pubill (Almeria), Miguel Gutiérrez (Girona), Miranda (Betis), Turrientes (Real), Baena (Vila-real), Barrios (Atlético), Aimar Oroz (Osasuna), Sergio Gómez (City), Fermín (Barça), Diego López (València), Camello (Rayo), Samu Omorodion (Atlético) i Abel Ruiz (Braga).

En queden fora jugadors que podien doblar esforços a més de jugar l’Eurocopa com Nico Williams, Lamine Yamal o Pedri. Si estaran en les dues cites Fermín López i Álex Baena, sense gaire protagonisme amb l’absoluta en el torneig que es disputa a Alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.